Az Assassin’s Creed visszatér.

Eltelt 15 év azóta, hogy megjelent az első Assassin’s Creed, amiből mára a világ egy legnagyobb és legismertebb játéksorozata nőtte ki magát. A növekedésben pedig meg sem áll a Ubisoft, hiszen több AC projekt is indult, amit most be is jelentettek. A fejlesztőcég azonban a Ubisoft Forward eseményen bemutatta az új részt is a sorozatból.

Íme az Assassin’s Creed Mirage előzetese.

 

Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztők a régi játékok stílusát hozzák vissza, sok rajongó nagy örömére. Ami a korszakot illeti, visszatérünk a régi korokba, Bagdadba, Irakba. A főszereplő Basim, akit már megismerhettünk a Valhallában.

A játék sajnos azonban csak 2023-ban jelenik meg. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az elején abszolút az Aladdin jutott eszembe. Jah, ne hagyd ki az AC dokumentumfilmet sem, ami az elmúlt 15 évről szól.

 

Persze a Ubisoft több AC-t is bejelentett. Készül az Assassin’s Creed Codename Jade, ami az ősi Kínában játszódik majd. Ez azonban csak mobilra érkezik. Az Ázsia-rajongók nagy örömére ezen kívül jön a Japánban játszódó teljes AC, az Assassin’s Creed Codename RED. (Nem ez lesz a játékok címe, ez csak kódnév.)

Egy harmadik projektről is lerántották a leplet, az Assassin’s Creed Hexe. Mindezt pedig összeköti majd az Assassin’s Creed Infinity. Ezen kívül jön majd a Netflix mobiljáték.

Ezt láttad már?

Megjelent az élőszereplős Kis hableány első előzetese

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×