Bár az Apple csak jövő héten leplezi le az iPhone 14-et, friss videókon már látható, hogy hogyan nézhet ki majd az egyik új modell.

Szeptember elején, egészen pontosan 7-én tervezi bemutatni az Apple a legújabb iPhone szériát. Az aki valóban szeretne új mobilt venni, már most megnézheti, mire is számíthat majd az iPhone külsejét illetően. A közelmúltban ugyanis megjelent néhány koncepcióvideó az új iPhone 14 Proról, ami

valóban úgy nézhet ki, mint a valódi modell.

A korábbi szivárgások már sokat elárultak egyébként arról, hogy hogyan néznek majd ki az iPhone 14 és iPhone 14 Max modellek. Utóbbi kettő elvileg az olcsóbb iPhone 13 modellek dizájnjára hasonlít majd, az iPhone 14 Pro és Pro Max új megjelenést kap.

A Tech Blood nemrégiben összeállt Crodie-val, a koncepciótervezővel, hogy segítsen elképzelni, milyen is lehet az új modell. A videók az iPhone 14 Pro 3D-s modelljét mutatják be ezüst, arany és lila színben. Íme mindhárom videó:

 

 

 

A koncepcióvideókat már csak azért is tartjuk valamelyest valósnak, mert korábban megjelent a kínai közösségi oldalakon egy dummy modell, amit ugye a kiegészítőgyártóknak szánnak. Eszerint az új iPhone valóban úgy néz majd ki, mint a koncepcióvideókon.

 

 

Az Apple iPhone 14 bemutatójára szeptember 7-én, magyar idő szerint este 7-kor indul. Hogy mit is mutatnak be, arról mi is készítünk összefoglalót majd.

Ezt láttad már?

Nagyon úgy tűnik, hogy az androidosok is az iPhone új rendszerére vágynak

 

×