Call of Duty

Öt új fegyverrel és sok finomsággal támad a Warzone utolsó szezonja – Megérkezett a Roadmap is

Csütörtök késő délután megérkezett a Warzone x Vanguard Season 5 első bemutatója. A megszokottól eltérően nem vártak további egy napot a fejlesztők, így csütörtök estére élesett a Roadmap is. A fejlesztői bejegyzésnek köszönhetően bővebb választ kapunk néhány nyitott kérdésre. Kiderülhet, hogy milyen fegyverekkel és tárgyakkal bővül a Warzone felhozatala az elkövetkezendő két hónapban.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Last Stand!

Pályaváltozások

Ahogy arra már a trailer alapján várni lehetett, Caldera Peak POI-ja jelentős átalakuláson megy majd keresztül. A földrengéseknek és az ismételten aktív vulkánnak köszönhetően meglehetősen forró lesz a hangulat. Az időjárás is átalakul, a vulkáni hamu egyedi atmoszférával látja el a pályát, villámlásokra is készülhetünk.

A Gulag sem lesz a régi, az utolsó szezon tematikáját erősíti ez a helyszín is. Az éles szeműek kiszúrhatták, hogy bizony ezúttal is egy klasszikusból merítettek ihletet a fejlesztők.

Új tárgyak és taktikai eszközök

Ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül, a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy senki se unatkozzon az elkövetkezendő időszakban:

  • Doomsday Station – Az eszközt bekapcsolva ellenséges helikopterek és katonák érkeznek a környékre. Amennyiben sikerül megvédeni a Doomsday Stationt, értékes loot lesz majd a jutalmunk. Egyetlen egy darabot találhatunk belőle meccsenként.
  • Supply Box UAV – Az új Killstreak segítségével könnyedén felfedezhetjük a közelben árválkodó, többi ládikót. Ládában és Buy Stationökben találhatjuk meg.
  • Personal Supply Box – Ez egy nagyon ritka láda lesz, melyet a Supply Box UAV segítségével könnyebben megtalálhatunk. A kedvenc loadoutunkat és némi XP boostot találunk majd benne.
  • Rage Serum – Ez a Field Upgrade több szinten boostolja a közelharci képességeinket, magasabb melee sebzéssel vagy épp erősebb stun hatással ruházza fel a tulajdonosát.

Operation: Last Call

  • Operation: Last Call – A limitált idejű játékmódot a Search & Destroy mód inspirálta, a játékszabályok is hasonlóak lesznek
  • Lava Rock – Ez egy Public Event lesz a fenti játékmódban, melyben folyamatosan lávakövek hullanak majd alá az égből. A Volcano Meter nevet viselő HUD elem mutatja majd az aktivitást.

Szezonális esemény – Heroes vs. Villains

Ebben az eseményben el kell döntenünk, hogy a jó vagy a rossz oldalra állunk. Villain vagy Hero Tokeneket kell gyűjtögetnünk a Warzone játékmódjaiban, ellenfeleink megölésével vagy épp Supply Boxok kinyitásával. Az esemény végén győztes csapat exkluzív fegyver Blueprintet és további kozmetikai finomságokat kap majd.

Öt új fegyver

A szezon során öt új fegyverrel találkozhatunk majd Warzone-ban és Vanguardban. Néhány ismerős lehet korábbi címekből is, nem bíz semmit a véletlenre az Activision. Nézzük is ezek pontos listáját:

  • EX1 – Egy prototípus „Energy Rifle”, mely az Advanced Warfare játékból lehet ismerős. Nagyobb távolságokra is hatékony lehet majd, illetve a kiegészítők segítségével bármilyen eshetőségre felkészíthetjük.
  • RA 225 – Ízig-vérig SMG fegyver. Így elképesztő tűzgyorsaság és könnyű kezelhetőség jellemzi majd.
  • Valois Revolver – Egy kés és egy Revolver kombinációja. Képes bevinni melee mozdulatokat, melyek egyetlen egy hitből ölnek, miközben ott figyel hat töltény a tárban. A sebzése nem lesz a legjobb, ám biztosan találnak megfelelő felhasználási módot a játékosok.
  • BP50 & Lienna 57 – Két AR, mely a szezon második felében debütál csak majd, így sok információt nem árult el a fejlesztői gárda

A frissítés várhatóan jövő szerdán, az esti órákban érkezhet majd meg a játékosok eszközeire. Jövő hét elején még biztosan kapunk egy extra fejlesztői blogbejegyzést, melyben a nerfeket és buffokat is ismerteti a Raven Software.

Forrás: COD Blog

Arpi

Korábbi cikkek

899 forintért 8 játék között egy legendás RPG-t is berámolhatsz

Bódi Dániel 2024.02.02. - Érdemes most már megtanulni, hogy a magyar előfizetők különösen jól járnak…

2 óra telt el azóta...

Ennyire beteg és furcsa horrorjáték 10 évente, ha megjelenik

Bódi Dániel 2024.02.02. - Bár magyar fordításban sosem jelent meg John W. Campbell Jr. 'Who…

6 óra telt el azóta...

Ez jól kezdődik: baj van a Galaxy S24 kijelzőjével – a Samsung is elismerte

Gábor János 2024.02.02. - Elég hamar kiderült egy zavaró, de nem megoldhatatlan probléma a Samsung…

7 óra telt el azóta...

A TOTY Messi-fiaskóval kinyírta az FC 24-et az EA Sports

2024.02.02. - Tavaly azt hittük, hogy a Hero csomagnál nem fog már nagyobbat hibázni az…

7 óra telt el azóta...

Brutális lesz a Netflix éve: Ez a 93 (!!!) sorozat már biztosan érkezik idén

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a…

7 óra telt el azóta...

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

2024.02.02. - A Warzone fejlesztői időről időre új dolgokkal, mechanikákkal dobják fel a meccseket. A…

8 óra telt el azóta...