Egy rajongói teória szerint elmentünk egy fontos dolog mellett, ami akár arra is utalhat, hogy más lesz a Stranger Things főgonosza.

A Stranger Things negyedik évadának sikere és története miatt bizonyára mindenki várja a befejező, ötödik évadot, illetve azt, hogy hogyan küzdenek meg a szereplők a rájuk leselkedő tragédiával. Amióta csak kijött a Season 4, a rajongók megszállottan azzal foglalkozónak, hogy kitalálják mi fog történni, így rengeteg rajongói teória lát napvilágot.

Bár úgy tűnik, hogy Vecna lesz a sorozat utolsó főellensége, egy új elmélet azt sugallja, hogy nem.

A TikTok felhasználó, demi_kujiperss egy olyan elmélettel állt elő, ami talán nyilvánvalónak tűnik, mégis mindenki elment mellette. Nos, ahogy mindenki gondolja, Vecna lehet a főgonosz, hiszen ő irányítja az Upside Down (Hellyel lefelé) Demogorgonjait, denevéreit és a Mindflayert (Elmezúzó). Talán mindenki tudja, hogy ezeket a neveket a főszereplő srácok aggatták a számukra ismeretlen szörnyekre, az elnevezéseket pedig kedvenc szerepjátékukból, a Dungeons & Dragons-ból vették.

A TikTok felhasználó azonban rámutat, hogy Vecna nem a legerősebb gonosz a Dungeons & Dragons-ban. A legerősebb gonosz Borys, egy vörös sárkány. Ne felejtsük el, hogy a Stranger Things harmadik évadának elején Will egy háromfejű vörös sárkányt fest. Véletlen egybeesés? Talán nem!

Egyébként már olyan rajongói teória is született, miszerint végül maga Will lesz a sorozat főgonosza, ami valljuk be, hatalmas csavar lenne. Az elmélet szerint sosem tért vissza a Hellyel lefeléből, vagyis nem úgy, ahogy a szereplők remélték.

@demi_kuijperss What do you think?😳😳😳 #strangerthings #strangerthings4 #fyp #foryou #netflix #st4 ♬ origineel geluid – Demi Kuijpers

A fenti elméletnek akár hinni is lehetne, hiszen a sorozatban Will is nagyon ragaszkodik a festményhez, és tudjuk, hogy van kapcsolata a hellyel lefelével. Valószínű, hogy még pár évet várnunk kell, mire az ötödik évad megjelenik. Addig pedig számtalan hasonló teóriáról fogunk még hallani.

Ezt láttad már?

6 színésznő, aki tökéletes Lara Croft lenne az új Tomb Raider-filmekben

 

×