Nem csak a PlayStation játékosokat érinti a hiba.

A Season 4 Reloaded frissítés rengeteg újdonságot és változtatást elhozott a Warzone-ba. Ahogy az lenni szokott, a friss hibákat sem úszták meg a felhasználók. A hírhedt Dev Error 5476 bug továbbra sincs teljesen kijavítva, rengeteg játékos azóta sem tud belépni a fő fiókjáról a játékba. Azoknak sincs könnyű dolga, akiknek sikerül, hiszen az elmúlt pár napban a Warzone egyik alapvető mechanikájának „köszönhetően” FPS dropokra, komolyabb akadásokra panaszkodnak a játékosok.

Kiderült, hogy miért laggolhat, akadozhat a játék a legutóbbi frissítés óta!

Now pinging anything will cause frameskips and ping spikes. This is borderline unplayable as you’re always pinging enemies. I am desperate to get this fixed, is there any way I/we can escalate this to get mandatory fix? from CODWarzone

 

A fenti videó már múlt hét pénteken felbukkant a világhálón, ám akkor úgy tűnt, hogy csak PlayStation konzolon szedi áldozatait a bug. A hétvégén azonban PC és Xbox tulajdonosok is hasonló tapasztalatokról számoltak be, így sokkal nagyobb játékosbázist érinthet, mint amire először gondolni lehetett. Az érintettek megpróbálták újratelepíteni a játékot, ám az sem segített a dolgon.

Általában az első meccs után kezdődik a jelenség és a Warzone újraindításáig meg is marad, míg az esetek egy kis részében már az első meccsen is tapasztalhatják a pórul járt felhasználók. Egyértelműen a pingelési mechanikával függ össze a bug, így egy dolgot tehetnek a játékosok: nem jelölgetnek a hiba kijavításáig. Fájó pont, hiszen alapvető játékmechanikai elemnek számít a pingelés. Remélhetőleg a Raven Software a fent említett Dev hibával egyetemben ezt is vizsgálja. Talán már a héten érkezhet is egy hotfix a két, gamebreakingnek is tekinthető bugra, ha sietnek a programozók.

Végre reagáltak az idegesítő Dev Error 5476 hibajelenségre a Warzone fejlesztői

 

Te találkoztál már a hibával?

https://leet.hu/california-access/

×