Egyre több jel utal erre.

Az Epic Games-et továbbra sem kell féltenünk, ha potenciális együttműködésekről beszélünk. A Naruto skinek második adagjának megérkezése után egyből beindultak a pletykák egy Dragon Ball kollaborációról, melyet már in-game tárgyak is megerősítenek. A jelenlegi információk alapján legalább 4 Outfit, rengeteg kiegészítő és talán még küldetések is érkeznek az ikonikus franchise-zal a szigetre. Úgy tűnik azonban, hogy egy péntek esti Fortnite tweet alapján egy másik, hamarabb debütáló projekt is érkezhet a játékba.

Optimus Prime már jövő héten a szigeten garázdálkodhat!

 

Az Epic Games szokatlanul korán, péntek este bejelentette már a következő frissítést. Az ilyen jellegű szövegekben mindig elrejtenek valamilyen szóviccet vagy utalást a frissítés tartalmára. Ezúttal ez a szó a „Prime Time!” volt, mely első pillanatban nem is tűnt érdekesnek. A fenti tweetben Shiina összegyűjtötte, hogy miért utalhat ez egy újabb együttműködésre:

  • A Hasbro a Transformers filmek 15. évfordulóját ünnepli
  • A Hasbro és az Epic Games jó kapcsolatot ápolt egymással ez elmúlt években
  • A fentebb említett „Prime Time!” szöveg Optimus Prime-ra utalhat
  • A fenti képen látható Fortnite „építmény” is erőteljes Transformers utalás

A fájlokban azonban nincsenek a fentiekre bizonyítékok, így a szokatlan, hétfői frissítésig érdemes a súlyának megfelelően kezelni. Néhányan arra is felhívták a figyelmet, hogy a Prime Time egy kiadatlan Juice WRLD szám, akit szintén többször is összekapcsolták már a Fortnite-tal, annak ellenére, hogy 2019-ben elhunyt.

https://leet.hu/jbl-bt/

×