Call of Duty

Közelebbről is megnézhetjük az átalakított Calderát és az új pályát

A fejlesztők hétfő este újabb információkat árultak el a Call of Duty negyedik szezonjával kapcsolatban. Ezúttal a középpontban az átalakított Caldera és a teljesen új Fortune’s Keep pályákat találjuk, rengeteg képet kaptunk a Raven Software munkatársainak jóvoltából. Időszerű is volt, hiszen szerda este már birtokba is vehetjük az átalakított pályákat.

Fortune’s Keep

A fejlesztők ismét megerősítették, hogy a pálya körülbelül Rebirth Island méretű, így 40 játékos befogadására lesz alkalmas Resurgence módban. Megemlítették a két újdonságot is, melyet a pálya hoz magával. Az egyik a Black Market Supply Run, míg a másik a Cash Extraction nevet kapja.

  • Black Market Run Contract: A Contract lehetőséget biztosít majd számunkra, hogy vásárolhassunk a Black Market Buy Stationökből olyan tárgyakat, melyet a “sima” változatokban nem találunk meg. Ezek közé tartozik a Sequencer gránát, Nebula V Minigun, Foresight, Specialist Bonus vagy épp classified ritkaságú fegyverek.
  • Cash Extraction: A Resurgence BR meccsek alatt a zsoldosok igyekeznek kimenekíteni pénzüket az új szigetről, csapatunkkal ezt megpróbálhatjuk megakadályozni, bőséges pénzzel és loottal gazdagodhatunk a sikeres akciót követően.

Caldera

A Storage Town képében Verdansk emléke is visszatér a pályára, miközben a növényzet jelentős részét eltakarították a fejlesztők. A láthatóság jelentősen fog javulni az új szezonban, így talán többen visszamerészkednek majd a nagyobb szigetre. Új járművel is találkozhatunk majd, a négyszemélyes Armored SUV igazán veszélyes szituációkból is magabiztosan kimenekítheti a csapatot. Caldera bunkereinek egy részét elfoglalták a zsoldosok, ám a Supply Boxok és Contractok segítségével megszerezhető Key Cardokkal oda is bejuthatunk. Nem titok, hogy bőséges loot vár majd ránk.

A Warzone frissítése szerdán, 18 óra környékén startol majd el, míg a Vanguard csomag már kedden megérkezik a tulajdonosok gépeire.

Arpi

Korábbi cikkek

Ezért érdemes kipróbálnod a Warzone legújabb játékmódját

2024.02.26. - A Warzone fejlesztői az első szezonban meglehetősen visszafogottan bántak a játékmódokkal. Nem véletlenül,…

7 óra telt el azóta...

Olyan csodálatos időutazós játék jön, amilyet még sosem láttunk

Bódi Dániel 2024.02.26. - Szörnyű hibát vétettem! Nem jártam-keltem kellő figyelemmel az interneten, így az…

7 óra telt el azóta...

Brutális a haszon: ennyit kereshet az Apple a Vision Pro szemüvegen

2024.02.26. - Az Apple Vision Pro február első napjaiban érkezett meg az almás cég amerikai…

7 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mennyi csalóval találkozhatsz a Counter-Strike 2 meccseken

2024.02.26. - Márciusban megrendezésre kerül az első Counter-Strike 2 Major. Ennek megfelelően januárban és februárban…

7 óra telt el azóta...

„Új” videokártyával jelentkezik az AMD, ezzel támadnák meg az Nvidia-t

2024.02.26. - Az AMD az elmúlt időszakban is jelentkezett új kártyával, ám az Nvidia érezhetően…

7 óra telt el azóta...

Elképesztő pusztításra képes ez a Warzone BR, de komoly ára van

2024.02.26. - A Warzone fegyvereit alaposan átrendezték a fejlesztők az elmúlt időszakban. Nem véletlen, hogy…

8 óra telt el azóta...