Amikor már azt gondolnánk, hogy a FUT Heroes lapoknak a FIFA 22-ben leáldozott, lehet, hogy mégis van remény valami jóra?

Cikkünk elején érdemes egyvalamit leszögeznünk: nem igazán volt hosszú életű a lelkesedés a FIFA 22-ben a FUT Heroes lapok iránt, hamar leáldozott újdonsült hőseink csillaga. Sajnos az sem segített nagy mértékben, hogy némelyikük felturbózott változatban is megjelent a FUT Captains Promo során.

Forrás: EA

Lehetne egyébként erről hosszas vitákat folytatni, hogy ennek vajon mi lehetett az oka, de mivel újdonsült lapokként érkeztek idén, ezért viszonyítási alap híján nincs sok értelme fejtegetni, hiszen számos pro és kontra érvet fel lehetne hozni.

Azonban most olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint nem biztos, hogy temetni kéne legendáinkat: kiszivárgott ugyanis, hogy a mostani Shapeshifters Promo során hőseink ismét beköszönhetnek más posztokon, mint amelyekben eddig megszokhattuk őket. Erről egyébként több helyről is szállingóztak hírek, pontos érkezési időpontot azonban még nem tudni. Illetve, mivel a FUT Captains boost-olt hőseiből kimaradt Ginola, így most nagyobb lehet az esély rá, hogy viszontláthassuk az egyik legjobb és legnépszerűbb FUT Hero-t.

Mivel a FIFA 22 végső szakaszában vagyunk, ezért borítékolható a nagymértékű Upgrade, ugyanis muszáj tartani a lépést a korábban már megjelent lapokkal is, adott esetben pedig felül is kell múlják azokat, hogy érdemes legyen lecsapni rájuk. Reméljük, hogy ennek a lehetősége minél hamarabb megteremtődik. Mi várjuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Ti mit szóltok ehhez?

 

Kiemelt kép: Gamekult

 

Ezt olvastad már?

Nem is rossz kezdés – Brutális lapokkal jött a Team 1 a Shapeshifters-ben!

 

×