A Siege fejlesztői csapata nem áll le, amíg új operátor kell a népnek, addig nem folyamatosan készítik őket. Persze nem mindegyik terv jelenik meg.

Bár már jelenleg is rengeteg Rainbow Six: Siege operátor létezik a játékban, ne nagyon számítsunk arra, hogy megállnak a fejlesztők. Annak ellenére, hogy most már évadonként már csak egy új operátor lép színre, úgy tűnik, nem akarnak megállni a fejlesztésben.

Az Operation Vector Glare indulásával már 64 operátor játszható.

Még meg sem karcoltuk a jéghegy csúcsát” – mondta Alexander Karpazis kreatív igazgató a GameSpotnak. „A csapatnak nagyon sok karakterötlete van még, és nagyon-nagyon jók lettünk abban, hogy egyensúlyba hozzuk a játékmenet és a kütyük ökoszisztémáját. Így bárkivel is játszol egy ötfős csapatban, mindig fontos az operátorod, és van mindig counter ellene” – tette hozzá.

„Rengeteg kiaknázatlan lehetőség van még a játékban” – tette hozzá Mathieu Lacombe játéktervező. „Mindig kitalálunk néhány olyan operátort, amelyek érdekes és innovatív.”

Lacombe szerint a csapat azért tud ilyen gyorsan sok új operátort létrehozni, mert sok ötletük van arra, hogy egy-egy problémát hogyan lehet máshogy megoldani. Például Wamai és Jäger védőként ugyanazt a szerepet töltik be, de kicsit máshogy.

„Sok lehetőségünk van még új operátorok létrehozására. Nem érzem, hogy lelassulnánk.”

A készítők elvileg szeretnék elérni, hogy minimum 100 operátor legyen a játékban, de ez alapján úgy tűnik, hogy még ennél is több lehet. Mondjuk nem biztos, hogy a játékosok örülnek annak, hogy általános hasonló képességű operátorok érkeznek, kissé már kütyüvel, de végső soron ugyanazzal a hatással.

A Rainbow Six Siege Y7S2 sajnos késve indul, technikai problémák miatt. Hogy pontosan mikor jön tehát Sens, az új Team Deathmatch pálya, a shooting range, és az új Battle Pass.

Ezt láttad már?

Ma jön 100 Battlefield 2042 hibajavítás, órákon belül leleplezik a Season 1-et

 

×