Mindenki szerint túlzásba estek.

A KRAFTON vállalat neve ismerős lehet bárki számára, aki az utóbbi időben játszott a PUBG: Battlegrounds battle royale lövöldével. Korábban, a játék legpopulárisabb korszakában még Bluehole néven ismerhettük, ám 2018-ban teljesen beleolvadtak az anyacégbe, így azóta csak KRAFTON-ként hivatkoznak magukra játékon belül.

PlayerIGN szintén ismerősen csenghet rengeteg nemzetközi és hazai PUBG játékos számára is, hiszen évek óta megbízhatóan szállítja a játékkal kapcsolatos híreket, információkat. Kiterjedt kapcsolati hálójának köszönhetően belsős anyagokat is megosztott már a profilján, ám többnyire a tesztszerverre érkezett kliensből vagy annak webes felületéből nyerte ki az extra infómorzsákat.

Úgy tűnik, hogy a PUBG fejlesztői és a kiadó megelégelte ezt, a héten magánnyomozót küldtek a leaker után!

PlayerIGN szomorúan jelentette be szerda hajnalban, hogy a KRAFTON megbízásából egy magánnyomozó levelet nyújtott át neki. A cég arra kérte az adatbányászt, hogy távolítsa el a közösségi oldalain fellelhető leakeket, számoljon be arról mennyit keresett az információkkal kapcsolatos bejegyzéseknek, videóknak köszönhetően és nevezze meg a forrásait.

A közösség természetesen egy emberként állt ki PlayerIGN mellett és mélyen elítélik a kiadó/fejlesztők ilyen szintű reagálását. Rengeteg játék (Fortnite, Valorant stb.) fejlesztői kifejezetten jóban vannak a leakerekkel, így senki nem érti, hogy miért kellett ez a KRAFTON részéről. Az biztos, hogy ez sem segít sokat a játék egyre rosszabb megítélésén.

A hackerek már ezelőtt feltörhetik a profilod, hogy beregisztrálnál valahova

×