Harmadik típusú találkozások.

Szokás mondani, hogy mindenkinek van egy tökéletes hasonmása valahol a világban, akivel ha személyiségjegyekben nem is, de kinézetre megszólalásig egyezünk. Ezzel a mással pedig csak azért nem találkozunk sosem, mert ha el is kezdenénk keresztül-kasul kutatni utána az interneten, még akkor is a minimálisabbnál kevesebb az esély rá, hogy valaha eljut hozzá a létezésünk híre.

A világ legismertebb embereinek viszont egyáltalán nincsenek ilyen problémáik, hiszen az ő hasonmásaik pusztán a hírnevük miatt hajlandóak megmutatni magukat a világnak. Pláne akkor, ha valaki véletlenül pont a világ leggazdagabb emberének a „klónja”.

@mayilong0 My English is awful. But I will try my best to communicate with you!My bro!#tesla #elonmusk ♬ Horizon-Janji – 看见音乐

A kínai Ma Yilong nevű férfi tavaly bukkant fel először a TikTok helyi megfelelőjén, a Douyinon, mint Elon Musk tökéletes mása, ahol azonnal vírusként terjedt szét. Nem sokkal később magához a Tesla-vezérhez is eljutott a hasonmásának a híre, aki decemberben viccesen csak annyit fűzött a jelenséghez, hogy könnyen meglehet, részben kínai.

Mivel a milliárdos is megdobta a kínai Musk népszerűségét, egyre több rövid videóval jelentkezett (egy nemrégiben például angolul próbál beszélni), melyeket találóan már Elong Musk néven töltött fel a TikTokra, ahol rövid időn belül több mint 230.000 követőre tett szert.

Ez viszont nem győzött meg mindenkit a létezéséről, ezért fel is tették a nagy kérdést Twitteren, miszerint a kínai Elon tényleg valódi-e?

@mayilong0 This is a free bird. I like him and I’m going to go to him right now. Because Elon Musk is my brother#elonmusk #tesla #twitter ♬ dance(256762) – TimTaj

Erre a kérdésre pedig maga az igazi Elon is válaszolt, és azt mondta, hogy nagyon szívesen személyesen is találkozna a kínai Elonggal. Legalábbis akkor, ha tényleg igazi, hiszen manapság már ki tudná megmondani egy videóról, hogy deepfake-e, avagy sem?!

Erre a lehetőségre nyilván a kínai Elong is lecsapott, aki azonnal válaszolt neki, és nem nagy meglepetésre elárulta, hogy ő is nagyon szívesen találkozna az eredeti Muskkal, akit nemcsak imád, de a személyes hősének is tart. És hát miért is ne tartaná annak, hiszen az ő tökéletes hasonmása a világ egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb embere, aki éppenséggel a Mars kolonizálásán, az emberek agyába ültethető chipeken, a teljes önvezetésen, és sok más mellett a műholdas internet kiépítésén fáradozik?!

Ez lenne ám az igazi crossover!

@mayilong0

Actually I don’t know what I’m talking about, please forgive me. I’m embarrassed, I need an English teacher.#elonmusk #twins #tesla

♬ Canyons – Official Sound Studio

 

Milliárdos trollkodás? – Elon Musk leállította a Twitter felvásárlását

https://leet.hu/major/

×