Tippek és akciók

Akciófigyelő | 26.000 forint értékben ad két zseniális játékot teljesen ingyen az Epic

Az Epic Games egészen elképesztő játékosztogatási tempóra váltott az elmúlt hetekben, amikor is olyan remekművekre csaphattunk le, mint például a Cities Skylines, az In Sound Mind, a Total War: Warhammer, vagy éppen most a The Vanishing of Ethan Carter és a Rogue Legacy. Ezt a szériát pedig a világért sem törnék meg, ami azt jelenti, hogy a következő héten is kihagyhatatlan játékok várják, hogy teljesen ingyen a játéktárunkhoz adjuk őket.

A jelenleg futó akció egészen pontosan április 14-én ér majd véget, vagyis addig van lehetőség bezsákolni a fent említett alkotásokat. Ezután pedig ismét két zseniális játékot kínál tálcán mindenkinek az Epic, melyekre fokozottan érdemes lecsapni.

Április 14-től kezdődően az XCOM 2 és az Insurmountable lesz az EGS ajándéka, melyeket egy teljes héten keresztül húzhatunk be, ezután pedig – ahogyan eddig mindig – örökre megmaradnak.

A legendás XCOM-sorozat legfrissebb, de még így is 2016-os darabját talán keveseknek kell bemutatni, sokan viszont nem biztos, hogy játszottak is vele. Pedig a körökre osztott taktikai stratégia egyik legnagyobbikáról van szó, ami azok számára is kifejezetten élvezetes lehet, akik nem feltétlenül a műfaj rajongói. Ezért pedig a remek világot, az azonnal beszippantó atmoszférát, és a kifejezetten jó (ám sokat mémelt) harcrendszert és játékmenetet tehetjük felelőssé.

 

Az Insurmountable ezzel szemben egy roguelike játék, annak is a lehető legjobbik fajtájából. A ByteRocker csapata nem kicsit csavart – az őszintén szólva kissé megfáradt műfaj elemein, és a legnagyobb leküzdendő akadály nem a szörnyek garmadája, hanem egy folyamatosan változó egyre keményebb kihívásokat felvonultató hegység lesz. Bizony, ebben a játékban a legfőbb feladat megmászni egy gigantikus hegyet, ami minden elhalálozás után teljesen megváltozik. Az Insurmountable nemcsak egy kiváló roguelike, hanem roppant egyedi is. Egyszerűen egy kötelező darab.

A két kifejezetten zseniális alkotást tehát április 14-től, jövő héten csütörtöktől kezdődően egy héten át lehet az Epic Games Store-os könyvtárakhoz adogatni, teljesen ingyen, ha pedig ezt meg tettük, akkor örökre ott is maradnak. Ezzel pedig abszolút érdemes is élni, hiszen a játékok jelenlegi árukon számolva összesen 26.000 forintba kerülnének.

 

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Pofátlanul jó áron húzhatod most be ezt a 144 Hz-es gamer monitort

2024.02.07. - Az elmúlt években minden máshoz hasonlóan a gamer monitorok piaca is átrendeződött. Míg…

4 perc telt el azóta...

Közel 20 Warzone fegyvert érintenek a Season 2 nerfek, buffok – Itt a lista

2024.02.07. - A Warzone játékosok több mint két hónapja élvezhették már a Modern Warfare III…

1 óra telt el azóta...

Hamarosan jelölni fogja a kamu AI képeket a Facebook és az Insta

2024.02.07. - Manapság már minden napra jut egy meghökkentő AI-sztori. A mesterséges intelligencia őrült gyorsasággal…

2 óra telt el azóta...

Hurrá: a Windows csak pénzért engedi majd offolni a reklámot

Gábor János 2024.02.07. - Nem elég, hogy a Windows egyre agresszívebb egész kijelzős reklámokkal próbál…

2 óra telt el azóta...

Ezzel a pontozással érkezik a Warzone Ranked – Ennyit ér egy győzelem

2024.02.07. - A Warzone Rankedre már nem kell sokat várni, február 7-én élesedik az esti…

3 óra telt el azóta...

Eddig bírta a TikTok, komoly változás előtt a platform

2024.02.07. - Ma már lehet, hogy nagyon kevesen emlékeznek csak a Vine applikációra. Ez volt…

3 óra telt el azóta...