Az Epic Games a következő héten egy picit visszavesz az eheti lendületéből, aminek örülünk is, meg nem is.

Ajándék lónak ugyan nem illik a fogát nézni, sokan mégis csalódottak lesznek az Epic Games új adagnyi teljesen ingyen osztogatott játékai miatt. Ennek pedig egyetlen oka van: az, hogy az ezen a héten ingyenesen letölthető játék nem is olyan rég volt már ingyenes, és gyanús, hogy akinek kellett, már behúzta.

Április 7 és 14 között a Rogue Legacy és a The Vanishing of Ethan Carter ingyenes.

Rogue Legacy

 

Az április 7-től elérhetővé váló alkotások egyike a Rogue Legacy lesz, amely egy kifejezetten egyedi rogue-like gyöngyszem. A játék lényege, hogy amikor a hősünk meghal, akkor nem vele, hanem egy leszármazottjával vághatunk bele újra a balul elsült – egyébként procedurálisan generált kalandba, remélve, hogy ő majd nem harap fűbe. Ez viszont szinte biztosan meg fog történni, ami azt jelenti, hogy ha kellően bénák vagyunk, akkor a kezdő karakterünk ük-ükunokájával is csatába mehetünk.

The Vanishing of Ethan Carter

 

A második cím pedig nem lesz más, mint misztikus sétaszimulátorok egyik legnagyobbja, a horrorba is belekóstoló The Vanishing of Ethan Carter. Főhősünk Paul Prospero lesz, aki különleges képességnek köszönhetően képes a múltba látni, ami nyomozói munkája során igen nagy hasznára is lesz. Így kell kiderítenünk, hogy mi történt a Carter-családdal a sötét titkokat őrző Red Creekben.

A misztikus horror nyomozást nem is olyan régen, még a decemberi ünnepi pörgésben adták ajándékba. Ettől függetlenül persze egy zseniális alkotásról van szó, és ha ezáltal még többekhez jut el, az annál jobb, csak előfordulhat, hogy sokaknak már ott pihen a könyvtárában.

Az ajánlatokat erre találod!

Jó szórakozást!

Ezt az akciót se hagyd ki!

Akciófigyelő | 4 remek játékot teljesen ingyen, regisztráció nélkül próbálhatsz ki a Stadián

 

×