A Ubisoft legújabb Ghost Recon játéka, a 2019-es Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint hivatalosan véget ér, befejezik a fejlesztést.

A Ubisosft nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy leállítja egyik pár éve megjelent játékának fejlesztését, ami úgy tűnik, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Még most is emlékszem arra, amikor először írtam a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint megjelenéséről még 2019-ben, amikor úgy tűnt, hogy a játék rengeteg meglepetést ígér a Ghost Recon rajongóknak. Sajnos már a megjelenéskor kiderült, hogy a hype nem fog sokáig tartani.

A Ghost Recon Breakpoint több mint 11 frissítést kapott élete során.

A legutóbbi frissítés, az Operation Motherland több olyan elemet is tartalmazott, ami a franchise 20. évfordulóját ünnepelte. Persze a leállás nem jelenti azt, hogy a szerverek is leállnak, lehet játszani, csupán frissítések nem érkeznek már.

 

Természetesen a fejlesztés leállítása mögött Ghost Recon Breakpoint sikertelensége állhat, illetve az, hogy a Ubisoft már a következő Ghost Recon játékra koncentrál. A Frontline elvileg egy ambíciózus battle royale lesz, ami a Warzone-nal készül szembeszállni a piacon. A bejelentés azt jelezheti, hogy a Ghost Recon Frontline hamarosan megjelenhet.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Akár 300 forintért ámulhatsz el 2021 egyik legjobb és legszínesebb játékán

 

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×