R6S

Láthatatlan lesz az MMR a Rainbow Six Siege Ranked 2.0-ban

Nem sokkal azután, hogy elindult a Rainbow Six: Siege Y7S1, a The Loadout rövid interjút készített a Ubisofttal arról, hogy mi várható a Y7S3-ban induló új Ranked rendszerben. A Ranked 2.0-nak nevezett új rangrendszer szétválasztja a rangot és a skillt, megszüntetve a meccsek alapján történő helyezést. Ez kifizetődőbb eredményeket hozhat a játékosoknak, aki feljebb juthatnak a ranglétrán. Azonban jön egy változás, ami biztosan felháborodást okoz majd.

Arra a kérdésre, hogy a játékosok láthatják-e az MMR-számot a játékon belül, Aurélien Chiron játékigazgató azt mondta: az „láthatatlan lesz”.

„Az MMR-számok láthatatlanok lesznek. Bár eredetileg azt terveztük, hogy láthatóak lesznek, számos lehetőséget megvizsgáltunk, hogy a legjobb Ranked 2.0-át hozzuk létre. Hiszünk abban, hogy az új rendszer megvédi és jutalmazza játékosok tudását” – mondta.

Alapvetően nagyon jó célnak gondoljuk, hogy a Ranked rendszer átalakul. Jelenleg ugyanis bár a Ranked rendszert úgy tekintik, mint ami megmutatja a játékosok képességeit, sajnos az nem feltétlenül igaz. Jelenleg ugyanis a győzelem és a vereség határozza meg a szintet, függetlenül attól, hogy a játékos milyen eredményeket ért el a meccsen belül. Nem beszélve arról, ha a csapattársak kilépnek, vagy épp a szerver mondja föl a szolgálatot. Remélhetőleg ezen finomítani fognak majd. Egyébként a Ranked rendszer a tervek szerint így fog kinézni.

 

A legnagyobb különbség az lesz, hogy „az új rendszerben a rang és a skill két különböző dolog lesz”. A rang tehát attól függ majd, hogy milyen skillel rendelkezünk, milyen eredményeket érünk le. Minden játékos Copper szintről indul, és a skillek segítségével lehet feljebb jutni. Ez azt jelenti, hogy  „Diamon skill nélkül nem valószínű, hogy eléri a valaki a Diamond szintet. Ezzel megszűnhet a csapatos boostolás.

Mindez ígéretes fejlesztésnek tűnik a Siege jelenlegi rangrendszeréhez képest, de további információk nélkül nehéz megmondani, mennyire lesz hatékony. Te mit gondolsz?

Ezt láttad már?

 

DV

Korábbi cikkek

Ilyen beteg ultrarealisztikus horrjátékot még sosem láttunk

Bódi Dániel 2024.02.02. - Bár magyar fordításban sosem jelent meg John W. Campbell Jr. 'Who…

2 óra telt el azóta...

Ez jól kezdődik: baj van a Galaxy S24 kijelzőjével – a Samsung is elismerte

Gábor János 2024.02.02. - Elég hamar kiderült egy zavaró, de nem megoldhatatlan probléma a Samsung…

4 óra telt el azóta...

A TOTY Messi-fiaskóval kinyírta az FC 24-et az EA Sports

2024.02.02. - Tavaly azt hittük, hogy a Hero csomagnál nem fog már nagyobbat hibázni az…

4 óra telt el azóta...

Brutális lesz a Netflix éve: Ez a 93 (!!!) sorozat már biztosan érkezik idén

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a…

4 óra telt el azóta...

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

2024.02.02. - A Warzone fejlesztői időről időre új dolgokkal, mechanikákkal dobják fel a meccseket. A…

4 óra telt el azóta...

Ha ezt bevezeti a TikTok, mindenki reklámszereplő lesz a platformon

2024.02.02. - Nagyon meg lennék lepve, ha 2024-ben még magyaráznom kellene, mi is az a…

5 óra telt el azóta...