Film/TV

Élőszereplős sorozat készül a God of War-ból, méghozzá az egyik streaming szolgáltatóra

A Sony a PlayStation 4 generációjában egészen elképesztő minőségű exkluzív játékokkal uralta le az otthoni konzolok piacát, és mivel házon belül pont van filmes érdekeltség is, így adta magát a játékadaptációkba való beszállás, ami végül a PlayStation Productions megalakulásához vezetett.

Így jutottunk oda, hogy hosszú-hosszú viszontagságos évek után csak összejött egy Uncharted-mozi, miközben javában készül az HBO-s The Last of Us sorozat, de hallhattunk az azóta csendbe burkolózó Ghost of Tsushima és a frissen belengetett Jak & Daxter filmekről, ahogyan elméletileg a Peacock is agyal a Twisted Metal sorozatba való átültetésén. Ebbe a díszes kompániába csatlakozhat be hamarosan a God of War,

a Deadline értesülései szerint ugyanis az Amazon előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sony-val egy élőszereplős sorozatról.

Az Amazon pedig nem szórakozik, hiszen a God of War mellett még a Fallout és a Mass Effect adaptálására is le tudott csapni, a portál szerint pedig egyre biztosabb, hogy Kratosra is hasonló sors vár. Sőt, állítólag már az alkotócsapat is megvan rá: a munkálatokat a ‘The Expanse’ producerei, Mark Fergus és Hawk Ostby, illetve a ‘The Wheel of Time’ showrunnerre, Rafe Judkins közösen fogják végezni. A Prime-os premierig azonban ne álljunk féllábon, a felek ugyanis még tárgyalnak, a tényleges munka (írás, casting, forgatás stb.) csak később kezdődhet meg.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy felvetődik egy élőszereplős God of War ötlete. A 2005-ben indult játéksorozatot még sok-sok évvel ezelőtt a Universal próbálta meg adaptálni, amely forgatókönyvén előbb David Self, majd Patrick Melton és Marvus Dunstan (Fűrész-franchise) dolgoztak. Még az első két játék vezető fejlesztőjét is bevonták a dologba, aki akkoriban Daniel Craignek ajánlotta fel Kratos szerepét, de mint azóta jól tudjuk, ez végül nem valósult meg.

Ezúttal viszont szinte teljesen biztos, hogy nem a néhai James Bond lesz az elsődleges jelölt a szerepre, a lehetséges színészekre viszont volna egy-két tippünk:

 

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Fekete özveggyel maratta meg magát egy gyerek, hátha Pókember lesz

Gábor János 2023.08.04. - Egy kis Pókember-rajongónak egy folyó mellett játszva jutott eszébe az a…

4 perc telt el azóta...

Itt ez az ultrarealisztikus horrorjáték, aminek a demóján is összefosod magad

Bódi Dániel 2023.08.03. - "Figyelem! Ez a játék nagyfokú pszichológiai terrorral és ijesztgetéssel jár, szívbetegeknek…

1 óra telt el azóta...

Megvan a Google kereséseknél a „tárolt változat?” – Megszűntették

2024.02.03. - Bizonyára te is gyakran használod a Google keresőt, hogy megtaláld a legmegfelelőbb oldalakat.…

20 óra telt el azóta...

Felejtsd el a Pokémonokat, már tölthető a Palworld Digimon mod

2024.02.03. - Nos, talán már hallottál arról, hogy a Palworld rajongók nem voltak elégedettek azzal,…

20 óra telt el azóta...

„Manipulálta a PlayStation 5”, ezért hajtott be a Mekibe

2024.02.03. - Azt már számtalan kutatás bizonyította, hogy bizony a videojátékoknak van hatása az elménkre,…

20 óra telt el azóta...

7 film, amiből döbbenetesen nagy botrány lett

Bódi Dániel 2023. 08. 02. - A filmkészítők élete sem játék és mese, főleg akkor…

22 óra telt el azóta...