A népszerű felnőtt tartalmakkal teli platform december óta dolgozik az NFT-technológia implementálásán, amivel a jövőben a szex-streamerek az előfizetéseken túl még több pénzt is kereshetnek majd.

A labda nagyon magasan volt ahhoz, hogy a világ egyik legtöbb szexuális tartalmának otthont adó platform, az OnlyFans ne csapja azt le. A vállalat ugyanis bejelentette, hogy a Twitterhez és a Reddithez hasonlóan ők is beszállnak a digitális eredetvédelmet lehetővé tevő NFT technológiába.

Ez egyelőre csak profilképeket fog jelenteni, vagyis NFT tartalmakat készíteni, majd kereskedni velük (még) nem lehet a platformon. Az OnlyFans kizárólag az Ethereum blokkláncon vert NFT-ket fogja támogatni, amiket külön jelzéssel, egy Ether ikonnal jelölnek. Így mindenki látni fogja, hogy mely profilkép NFT, vagyis mi az, ami a felhasználó saját tulajdonát képezi, ha pedig valaki lenyitja a képet, akkor az OpenSea-ről származó plusz infókat, érdekességeket tudhat meg róla.

A TechCrunch kérdésére az OnlyFans újonnan kinevezett elnöke elmondta, hogy ez az újítás csak az első lépés volt az NFT felé, amely a jövőben meghatározóbb szerepet is kaphat a platformon. Ez valószínűleg azt jelentheti, hogy valamikor a későbbiekben a felnőtt tartalmakat készítő – javarészt – hölgyek nemcsak előfizetést, hanem digitálisan eredetvédett NFT-sített képeket és videókat is árulhatnak majd az OnlyFansen.

Ez a fiatal srác 300 millió forintot keresett azzal, hogy NFT-ben eladta a szelfijeit

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×