A szeptemberben debütáló Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi c. sorozathoz új karakterfotók jelentek meg. Na, ki tűnt fel köztük?

Bár a Középfölde másodkorában játszódó széria szinte minden információját hét lakat alatt őrzik az Amazon balrogjai (még a pontos címet is csak a múlt hónapban árulták el), a gyártó lassan csepegtetni kezdte, hogy mire számíthatunk.

A Hobbit és a Gyűrűk ura kvázi előzményeit feldolgozó, viszont továbbra is szigorúan titkos történethez kiadtak egy csomó posztert, amelyek finoman sejtetik a karakterek megjelenését, jellegzetességeit, képességeit, és persze fegyvereit. A legtöbb következtetést az utóbbiakból szűrhetjük le, és az egyik képet is a kard miatt övezi fokozott érdeklődés – hívta fel a figyelmet a Gaming Bible.

Minden idők legdrágább sorozatát (az utolsó hírek szerint egymilliárd dollárt szánnak az ötször nyolc epizódra, és 250 millióba kerültek csak a jogok) kézpárokkal kezdték el reklámozni: van összekulcsolt, mozgásban lévő, keresztbe tett, tárgyakat megragadó, férfi-női és

„egy, mind felett”?

Mivel korábban már kiszivárgott, hogy Szauron nem jelenik meg a sorozatban (sem fizikai, sem lángoló égi szem formájában), tombolva találgatják a rajongók, hogy ki lesz a széria főgonosza.

 

A koromfekete kesztyűből és díszes kardból ítélve a legtöbben Szauron Mesterére, Morgoth Bauglir-ra (avagy Melkorra) tippelnek. A bukott vala szerepére utaló célzástól okkal remélhetjük, hogy az alkotók belenyúltak Szauron eredettörténetébe.

A felhangolás látványos előzetessel kezdődött – láttad már?

Itt a Gyűrűk Ura sorozat első előzetese és hivatalos címe

 

https://leet.hu/streamplify

×