Íme néhány a Rainbow Six Siege-ben jelenleg elérhető legjobb fegyverskinek közül.

Ahhoz, hogy sikeres legyél a Rainbow Six: Siege-ben nagyon sok minden szükséges. Persze az sem mindegy, hogy hogyan jelensz meg a csatatéren. Persze csak viccelek, de tény, hogy a játékban egyfajta kultúrát alakítottak ki a skineknek, különösen mivel egyfajta küzdelem van a packokért. Bár a fegyverskinek nem javítják a célzást, menőbbnek érezzük magunkat tőlük.

Így most itt van néhány fegyverskin, amit érdemes lehet megszerezni.

Black Ice

Talán sokan egyetértenek abban, hogy a közösség körében a Siege legjobb fegyverskine a Black Ice lett. Általánosan elfogadott tény, hogy a BI a legmenőbb skin, ám megszerezni a legnehezebb őket. Csakis Alpha Packokból nyitható, és bizony nagyon ritka. Poénból azt szokták mondani, hogy a Black Ice plusz skillt ad.

Most jöjjön hat skin – és egy ráadás — ami megvásárolható a Rainbow Six Siege játékon belüli shopjában.

CYCLOPS 2021 – 300 R6 Credit

Ez a skin csak Aruni és Mozzie P10 RONI fegyverére tehető fel. Az R6 Share program része, így megvásárlásával hozzájárulsz az esporthoz. Érdekes tény: A skinen lévő írásjelek a CYCLOPS athlete gaming játékosaira utalnak.

Reliquiae Bundle – 1.680 R6 Credit

Ez a 3D-s skin elég menő, nem? Felrakható Valkyrie és Warden MPX-jére. Valójában kevés 3D-s skin van a boltban. Egyetlen hátránya, hogy csak a teljes szett megvásárlásával szerezhető meg, ami 1680 R6 kreditbe kerül.

Fire Waves – 25.000 Renown vagy 600 R6 Credit

Goyo és Mira Vector .45-je új megjelenést kaphat ezzel a skinnel. Elérhető a Mira Wavelength Bundle csomagban, de lehetőség van arra is, hogy csak a fegyverskint vedd meg. Ez Renownért is megvehető.

Aethereal Flux – Battle Pass Premium

Ez valószínűleg a Rainbow Six Siege legjobb 3D-s skinje. Ehhez viszont most Premium Battle Pass kell, és el kell érni a 100-as szintet. Futurisztikus és menő. Csak a Zofia M762-jére rakható fel, ami nemrégiben nagy nerfen esett át.

Diamond – 100.000 Renown

A Diamond skin az egyik legexkluzívabb fegyverskin a játékban. A skin 100000 Renownba kerül, vagyis ötször drágább, mint a második legdrágább univerzális skin, nem számítva az univerzális szezonális skineket, amelyek általában 40-50 ezer Renownba kerülnek.

Fearless – 10.000 Renown vagy 240 R6 Credit

Ha letisztult skint keresel, ez jó választás lehet. A szürke, a fekete és a narancssárga hihetetlenül jól passzolnak itt. Ezt csak a Vigil K1A-jára lehet felrakni.

+1 – Elephant – 40 Unit

Univerzális skin és szinte ingyenes. Ez a skin mindössze 40 Unitba kerül, ami a Ubisoft Connect fiókod fizetőeszköze. Ezt a Ubisoft játékainak vásárlásával kapod, és a Connect fiókodnál látod, hogy mennyi van belőle. Ha van elég, így húzhatod be.

  • Lép az Operátorok menüre a játékban.
  • Válassz egy operátort.
  • Görgessen le az Universal Weapon Skinekhez.
  • Kattintson az Elephant skinre, és az Unlock On Ubisoft Connect lehetőségre.
  • Ehhez kell a 40 Ubisoft coin.

Persze skinek tekintetében mindenkinek más tetszik. Neked melyik a kedvenced?

Láttad, hogy a packokat hogyan kell megszerezni?

Nincs több duplicate?! – Javított droprendszerrel érkezik a Six Invitational 2022

 

https://leet.hu/streamplify

×