Úgy látszik, hogy Master Chief végre úgy is megjelenik, ahogy már régóta vártad.

A Halo-rajongók végre először láthatták az idén érkező élőszereplős sorozatot egy új, kétperces trailerrel, amelyet a mai AFC Championship Game félidejében mutattak be. Mivel a Halo TV-sorozatot a múltban gyártási problémák hátráltatták, és a sorozat producere kétszer is gazdát cserélt az évek óta tartó bizonytalanságban, a rajongók fellélegezhetnek.

A Halo: The Series már konkrét megjelenési dátummal rendelkezik: március 24. A Paramount Plus-on lesz elérhető.

A trailer nagy részét Natascha McElhone, mint Dr. Catherine Halsey narrálja, aki a sorozat új közönségét tájékoztatja a Master Chief történetéről és a vitatott Spartan programról, amely a Halo főszereplőjét kovácsolta.

Számos hasonlóan ikonikus karakter is megjelenik, például Jen Taylor ismét Cortana szerepében. A hangsúly azonban nagyrészt a Pablo Schreiber által alakított Master Chiefre és a sorozat új szereplőinek kapcsolatára koncentrál.

Ahogy azt a 343 Industries a hét elején megerősítette, a Halo TV-sorozat a saját kánonját fogja követni.

Bár a helyszínek, a karakterek és a történet ismerősek lehet a rajongók számára, a sorozat számos kulcsfontosságú dologban eltér majd. A nézők olyan új Spartan karakterekkel találkozhatnak majd, mint a Kate Kennedy által alakított Kai-125 és a Natasha Culzac által játszott Riz-028.

A Halo-univerzum legsötétebb időszakának újramesélésében a Halo-rajongók hírhedt helyszíneket – a Reach bolygótól a Covenant fővárosáig, High Charityig – találthatnak a sorozatban. Érdemes lesz bejelölni a naptárban március 24-ét, amikor az első epizód megjelenik.

Jöjjön egy kis Warzone 2.:

Mindenki jól jár majd? – Így zajlik le a Warzone 2-re való átállás

 

https://leet.hu/streamplify

×