Az Axxial Gaming szeretettel meghív téged a League of Legends Xmas 5v5 kupára, mely teljesen online zajlik.

Az Axxial Gaming idén decemberben is összehozza a LoL közösséget, egy karácsony alkalmából rendezett League of Legends 5v5 kupára. A verseny teljesen online lesz, arról nem is beszélve, hogy értékes nyereményekhez is juthatsz csapatoddal.

League of Legends Xmas 5v5 kupa: 2021 december 18.

Most szombaton tehát, december 18.-án este 8 órától várnak benneteket egy újabb közösségi versenyre. Az idei karácsonyi verseny igazán különleges lesz, ugyanis Asus Rog nyereményeket nyerhettek, amelyek még idén a fa alá kerülnek. Ha nincs csapatod, az sem probléma, a versenyre free agentként is tudsz regisztrálni!

ASUS Republic of Gamers

A kupa kezdete előtt 1 órával azaz 19:00-tól 20:00-ig check in-elni kell, minden csapatnak. A verseny részvételi feltétele, hogy az Axxial lol csoport tagja legyél: https://www.facebook.com/groups/HGLOL. Vagy kövesd őket instán: https://www.instagram.com/axxialgaming/.

Nyeremény: ROG Cetra II Core

ROG Cetra II Core fülbe illeszkedő gamer fülhallgató lágy szilikongumiból (LSR) készült hangsugárzókkal és 3,5 mm-es jack-csatlakozóval PC-khez, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz, ROG Phone 5-höz, valamint PlayStation® 5, Xbox Series X/S és Nintendo Switch™ konzolokhoz.

Nyeremény 2: ASUS ROG Scabbard II

  • A hadiipari kategóriás nano-védőréteg víz-, olaj- és portaszító felülettel, az egér sima csúsztatásához
  • Nem rojtosodó, lapos szegésű szélek
  • A keskeny szegés miatt hosszú élettartamú, strapabíró, ráadásul szép is

Az alábbi linkre kattintva tudtok regisztrálni: https://bit.ly/xmasakupa

A kommunikáció az Axxial Gaming Discord szerverén zajlik: https://discord.gg/aBVWwMkeaF. A verseny részletes és teljeskörű szabályzata elolvasható itt.

Készen állsz?

×