A cég ismét gondolt az összes játékosra.

Múlt vasárnap érkezett meg a Fortnite Chapter 3 Season 1 bemutató videója. A mozgóképben a szokásos Battle Pass és játékmechanikai bemutató mellett a játékosok figyelmesek lettek egy potenciális kollaborációra. A videóban a Gears of War-ból ismert Marcos Fenix bukkant fel, így sokan számítottak arra, hogy a szezon során tiszteletét teszi a Fortnite Item Shopjában is.

Nem is kellett sokat várnunk, pénteken meg is érkezett a teljes szett!

 

Az Epic Games designerei ezúttal sem aprózták el a dolgokat, brutális mennyiségű kozmetikai tárgy érkezett meg az in-game boltba. A Marcus Fenix és Kait Diaz outfitek mellett kaptunk több csákányt, back blinget és apróságokat is. Csütörtök 15:00 órától élesedett néhány küldetés is, melyekkel ingyenes jutalmat zsebelhetnek be a játékosok.

A fenti tweet jobb alsó képén található Gears of War spray-t farmolhatjuk ki, ha teljesítjük az öt feladatot. Nagyon könnyű missziókról beszélhetünk és az in-game térkép segítségével elhibázni sem tudjuk ezek helyét. Minden egyes küldetésért kapunk ajándék 20000 XP-t is, így kicsit tolhatunk a Battle Pass szintünkön is.

Te megvásárolod valamelyik csomagot?

https://leet.hu/samsung/

×