Kiderült, hogy a játékban van egy eszköz, ami egyszerre nyújt előnyt és hátrányt a játékosoknak. Hát, ki kellett venni, legalábbis egy időre.

A DICE ideiglenesen letiltott egy Battlefield 2042 kütyüt, amely állítólag laggot okozott a Conquest és Breakthrough módokban. A fejlesztő nemrég bejelentette, hogy a Prox Sensor kitiltása a játékból javította a szerver teljesítményét

így egy darabig kimaradt a játékból.

A Prox Sensor egy eldobható eszköz, egyike azon kevés eszközöknek a Battlefield 2042-ben, amelyet a közelben lévő ellenségek azonosítására és követésére használnak. Ha ezt eldobjuk, látni fogjuk a közelben ólálkodó ellenfeleket. A DICE sajnos nem magyarázta el pontosan, hogy ennek a használata hogyan okozhatott szerverlaggot, de úgy tűnik, annak kivétele megoldotta a problémát.

 

Az elmúlt napokban az eszköz tehát nem volt elérhető, ám úgy tűnik, néhány órája megoldották a problémát, és a Prox Sensor visszakerülhetett a játékba. Hogy pontosan mi is volt a gond az eszközzel, azt az alábbi videó is szemlélteti.

 

Persze nem ez az egyetlen teljesítmény-probléma a Battlefield 2042-ben, de reméljük, hogy a megjelenés után szép lassan mindent javítanak majd.

A mókakvízt kitöltötted már?

https://leet.hu/2021/11/17/mokakviz-kitalalod-a-videojatek-karaktereket-a-tultolt-magyar-forditas-alapjan/

 

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×