Film/TV

Nem egy, hanem két Zöld Manó is lesz az új Pókember-moziban?

Az éjszaka folyamán ránk rúgta az ajtót a Pókember: Nincs hazaút második előzetese, amit túlzottan nem sietett el a Disney-Sony páros.

Városi mendemondák szerint azért kellett ennyit várni erre a kedvcsinálóra, amit egy hónappal a premier előtt mutattak be, mert a két stúdió nem tudott dűlőre jutni, hogy már most megmutassák nekünk az összes pókfejet, vagy csak a moziban tátsuk el a szánkat.

Végül úgy tűnik, hogy ez utóbbi mellett döntöttek, ami elég nagy kapkodást eredményezett, ugyanis már az előzetes néhány retusált kockájából egyértelművé válhat, hogy itt bizony három Peter Parker fogja összeverni a rosszfiúkat. De legalábbis valószínűtlen, hogy a Gyík és Elektro nagy unalmában légboxolgat majd abban a bizonyos jelenetben.

Ami viszont kérdéseket vethet fel, hogy vajon miként áll majd össze az egész, hiszen a történeteik szerint néhány ellenlábas elhunyt vagy jó útra tért, ami azt is jelentheti, hogy nem csak az multiverzumban, hanem az időben is utazgatnak majd a hőseink.

Ilyen például Williem Dafoe Zöld Manója, aki még az első Sam Raimi-filmben eltávozott az élők sorából, aki most nem csak hogy visszatér, de nagyon úgy tűnik, hogy kettő is lesz belőle. Persze csak az egyikük a klasszikus és ikonikus Dafoe-féle Manó, a második minden bizonnyal a Pókember 3 vagy a Csodálatos Pókember 2 Harry Osbornja lesz, akit előbbiben James Franco, az utóbbiban Dane DeHaan alakított.

Kettejük közül pedig DeHaan Zöld Manója lehet a visszatérő, hiszen Franco zaklatásos botránya fényében aligha őt kérné fel a szerepre a Disney. Hogy a második számú Manó szerepe mi lesz a Nincs hazaútban azt nem tudni, de az is lehet, hogy csupán egy kameó erejéig lesz látható, ahogyan az is megeshet, hogy Defoe egy másik ruhában.

December 18-án kiderül, addig viszont magunk is vethetünk egy kósza pillantást a másik Zöld Manóra az előzetes második másodpercében, illetve 2 perc 10 másodperce körül.

 

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

13 perc telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

28 perc telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

2 óra telt el azóta...

Ígéretes AI chatbotot fejleszt az Xbox – Segít, ha gond van a konzollal

Gábor János 2024.04.02. - A Microsoft tesztel egy új, mesterséges intelligenciával működő chatbotot, ami a…

2 óra telt el azóta...

„Kötelező” lesz mostantól Warzone-ban a csapatod mellé landolni

2024.04.02. –A Warzone Season 3 napokon belül elstartol. Ha minden gördülékenyen lezajlik, akkor már április 3-án,…

3 óra telt el azóta...

Űrszemét csapódhatott egy floridai házba – A NASA vizsgálódik

2024.04.02. - Az űrkutatás még mondhatjuk, hogy gyerekcipőben jár napjainkban is. Az első, emberrel történő…

3 óra telt el azóta...