A vak szerzetes elképesztő, 98,7 százalékos pick-ban aránnyal tarol a 2021-es Worlds világbajnokság döntőjében.

A 2021-es League of Legends világbajnokságon rengeteg bajnok került be és került ki a metából, ahogy a torna szépen haladt. Ám van egy bajnok, aki hihetetlen magabiztossággal és gyakorisággal jelent meg a pályán: Lee Sin. Az Oracle’s Elixir statisztikai oldal szerint a vak szerzetes a legtöbb csapat számára fontos választás volt, amennyiben nem bannoláték a meccsből.

A bajnokság meccsein 98,7 százalékos pick-ban aránnyal tartolt.

Lee Sint 36-szor játszották a Worlds 2021-en, ezzel ő a második legtöbbet választott bajnok Miss Fortune után. A csapatok az esetek 52,6 százalékában bannolták, miközben ő szerezte a második legtöbb killt és a második legtöbb assistot a játszott bajnokok közül. Lee Sinnek tisztességes győzelmi aránya is van, meccseinek 58 százalékában vihette haza a győzelmet. Ő az egyik legaktívabb jungle a tornán, lenyűgöző 73,7 százalékos kill-aránnyal. A DWG KIA játékosa, Canyon például öt meccsen keresztül volt veretlen Lee Sinnel.

Végső soron Lee Sin sok csapat számára fenyegetést jelent a Worlds-ön, és gyakran találkozhatunk vele. Te mennyire szereted a bajnokot?

https://leet.hu/shop/halloween/

×