Tippek és akciók

Akciófigyelő | Játssz 300 (!!!) forintért a Battlefield 2042-vel már a megjelenés előtt

A Battlefield 2042 vita nélkül az EA egyik, ha nem pont a legnagyobb megjelenése idén, amely minden eddiginél gigantikusabb csatározásokat ígér, minden eddiginél monumentálisabb pályákon. Erről úgy nagyjából a kíváncsi játékosok egy része már meg is bizonyosodhatott a béta tesztidőszaka alatt, most azonban lassan, de biztosan a megjelenési hajrára fordulunk rá.

A Battlefield 2042 ugyanis alig több mint két hét múlva, november 19-én válik elérhetővé, kivéve a 33.000 és a 40.000 forintos –digitális– pakkokra befizetők számára, akik már napokkal korábban fejest ugorhatnak a csatatérbe. Azok, akik a megjelenés napján veszik meg, esetleg a sima alapkiadás mellett döntöttek kénytelenek várni a hivatalos dátumig.

Kivéve ha…

… rendelkezünk EA Play vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel. Ebben az esetben ugyanis már a megjelenés előtt egy héttel, november 12-én elkezdhetünk játszani. Mivel a Microsoft játékszolgáltatásának a részét képezi az EA Play korai hozzáféréses – lehetősége, funkciója (nevezzük ahogy akarjuk), elég csak előfizetni mondjuk erre, és még akkor is fogjuk tudni pörgetni a BF2042-őt, ha amúgy nem igazán tervezzük megvenni.

A legjobb az egészben pedig az, hogy a Game Pass Ultimate havidíja első előfizetés esetén mindösszesen csak 300 (!!!) magyar forint.

Egy szakportál újságírójaként azonban tekintsetek el attól az apróságtól, hogy nem adok tippeket a rendszer kicselezésére, ha visszaeső előfizető vagy – ezt tegye meg helyettem a komment szekció. Ami ennél sokkal fontosabb, hogy mindezért mit fogunk kapni!

Ha megvagyunk az 300 forintos kávépénz befizetésével, akkor az EA Play Early Access keretein belül november 12-től összesen 10 órán keresztül játszhatunk a Battlefield 2042-vel. Ezt úgy osszuk be, ahogyan akarjuk, a limitet túllépve viszont kénytelenek vagyunk megvenni – ha szeretnénk.

Ha nem, akkor sincsen baj, mivel november 11-én a Game Pass konzolos kínálatába bekerül a teljesen felújított GTA: San Andreas – The Definitive Edition, illetve november 9-én a csodásan kinéző Forza Horizon 5, november végén az Evil Genius 2, december 8-án pedig a Halo Infinite. Ismétlem: 300 forintért!

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Napokon belül a Game Pass-ba kerül a Star Wars Jedi: Survivor

Bódi Dániel 2024.04.22. - Sosem volt nagy titok, hogy az elmúlt évek egyik legjobb Star…

3 óra telt el azóta...

Mostantól már akár dinóként is futkározhatunk a Warzone pályáin

2024.04.22. – A Warzone idén múlt el négy éves. A kezdeti időszakban a fejlesztők törekedtek…

4 óra telt el azóta...

Olyan erős ez a gamer laptop, hogy egy komplett vízhűtés jár mellé

2024.04.22. – Manapság ismét aranykorukat élik a gamer laptopok. Nem véletlenül, hiszen egyre erősebb komponenseket…

4 óra telt el azóta...

Megdőlt a rekord, soha nem kellett még ennyit várni Counter-Strike Operationre

2024.04.22. –  A Counter-Strike 2 igazi válaszút elé érkezett. A Valve-nak egyértelműen el kell takarítania…

4 óra telt el azóta...

Komoly ára van az Intel processzorok stabilitásának, ennyi FPS-t buksz

2024.04.22. – Az elmúlt hetekben igazán vészjósló hírek érkeztek az Intel processzorokról. Legfőképp az i7 és…

4 óra telt el azóta...

Ijesztően OP ez a Warzone fegyver, de egy hátránya azért akad

2024.04.22. – A Warzone fejlesztői az új érában igyekeznek kézben tartani a Warzone metáját. Míg régebben csak…

5 óra telt el azóta...