A Riot Games sorozata, az Arcane egy hét múlva megjelenik a Netflixen, és most egy új zenés videóklipben egy fehér hajú fiút láthattunk megjelenni, aki sokak szerint nagy valószínűséggel Ekko.

Már csak egy hét van hátra a Riot Games várva várt Netflix-sorozatának, az Arcane-nak a megjelenéséig, de a rajongók végre újabb ízelítőt kaptak a történetből a sorozat főcímdalához, az „Enemy”-hez készült klipben. A nézők több arra utaló jelet véltek felfedezni, hogy Runeterra rezidens időutazója, Ekko is jelentős szerepet kap majd sorozatban –
ami valljuk be, nem meglepő.

A klipben egy fiatal Jinx látható, aki egy huncut, fehér hajú fiúval tölti az idejét, aki akár a fiatal Ekko is lehet. Több közös jelenetük is van.

A pletykák szerint Ekko már fiatal fiú korában is zseniális feltaláló volt. A videó során a fehér hajú fiú és Jinx egy motorizált kerékpárszerű járművön látható, ami Ekko egyik alkotása lehetett, mielőtt megszerezte volna a Hextech Shardot, ami lehetővé tette számára, hogy végül megépítse a Zero Drive-ot.

Ekko-nak több olyan hangsora is van a játékokban, amelyek arra utalnak, hogy mélyebb barátságot ápolt Jinx-szel. A League of Legendsben az ellenséges Jinx felé irányuló gúnyolódása a következő: „Belezúgtam… amíg el nem kezdtél beszélni a fegyverhez”.

A Legends of Runeterra játékban egy szövetséges Jinx megidézésére a következő sorral reagál: „ember… annyira hiányzol”, míg egy ellenséges Jinxre a „Powder, Én… mindegy”. Powder lehetett a beceneve Jinxnek, amikor még Zaunite Urchinok voltak.

Izgalmas belegondolni, hogy a League történetéből még milyen karakterek jelenhetnek meg a sorozatban, főleg, hogy hány bajnok származik Zaun és Piltover régiójából.

Az Arcane premierje a 2021-es világbajnokság után, november 6-án, szombaton lesz.

Ti várjátok már?

×