Nem érkezik meg több PBE build sem.

A Valorant fejlesztői pár hónappal ezelőtt vezették be a „PBE” szervereket. Egyelőre csak az NA régióban élő felhasználóknak érhető el a gyakorlatilag tesztszervernek tekinthető kliens, talán hamarosan az európai játékosok számára is megnyitják majd. Pár héttel ezelőtt a teszterek kaptak egy listát a várható frissítésekről, ám úgy tűnik, hogy a Riot Games megváltoztatta azt.

Valamit titkolhat a cég, hiszen több PBE frissítés is kimarad!

Eredeti

Új

Ahogy látni lehet, a 3.09-es verzió, mely nagy eséllyel az Episode 3 Act 3 frissítését és a Deadeye névre hallgató új ügynököt hozná magával nem érkezik meg a tesztszerverekre, holott korábban úgy volt. Ez még megbocsájtható és megérthető, bár Fracture érkezésekor nem volt nagy titkolózás. Ennél egy fokkal érdekesebb, hogy a 3.11 és 3.12 is kimarad majd a sorból.

A fejlesztők eddig nem indokolták meg a dolgot a teszterek számára sem, ám a fájlokban talált és korábban elhangzott információk alapján a Riot Games munkatársai nagy eséllyel végre valahára nekiálhatnak a Yoru reworknek, hogy ne a pick lista alján szomorkodjon a japán ügynök.

×