Ezúttal már kontroller mellé is megkapjuk.

Az Epic Games az utóbbi időszakban leszokott a teljesen exkluzív skinekről, hiszen a kupákon vagy épp platformspecifikus promóciókban elérhető skineket később az Item Shopba pakolják. Régen azonban ez teljesen másképp volt, előfordult, hogy telefonok mellé járt egy-egy outfit, de az sem volt ritka, hogy konzolok mellé csúsztatták be az aktivációs kódot tartalmazó papírt.

Ez egyik ilyen outfit visszatér, ráadásul meglehetősen jutányos áron!

 

Csütörtök délután lettek figyelmesek a Fortnite adatbányászok, hogy Mexikóban felbukkant egy Microsoft x Fortnite kollaborációs Xbox Series kontroller. Az eredeti promóció még Xbox One készülékekhez volt elérhető, az utóbbi időben már meglehetősen drágán mérték a megmaradt kódokat az eladók.

Ez azonban megváltozik, hiszen a kontroller olcsóbb mint egy-egy konzol, így rengeteg fog belőlük a „szürke” piacra kerülni, ha esetleg nem szeretnénk új vezérlőt venni a gépünkhöz vagy az Xboxunkhoz. A Bundle tartalma a következő, a kontrolleren kívül:

  • Rogue Spider Knight Outfit
  • Rogue Spider Shield Back Bling
  • Rogue Spider Knight Style Quests
  • 500 V-Bucks

A magyarországi megjelenésről egyelőre nincs információ, de az ilyen jellegű együttműködések hamar el szoktak érni hazánkba is.

Mennyi exkluzív Fortnite skin található a lockeredben?

×