A CDKeys most olyan Star Wars játékakciót tart, amiben sok más mellett 250 forintért csaphatunk le egy igen kiváló űrlövöldözésre.

Ebben a hónapban kifejezetten örülhetnek a Star Wars-ért rajongó játékosok, hiszen innen-onnan egészen remek játékokat zsákolhatnak be. Vegyük például az Amazon Prime előfizetés mellé adott 10(!!!) ingyen játékot, melyek között bizony megbújik a Squadrons nevű egészen hiánypótló árkád űrcsatás csoda.

hiánypótló, mert egy igazi, ízig-vérig a Star Wars űrhajóira szabott játék már nagyon régen volt, a Squadrons pedig ha nem is tökéletesen, de remekül pótolja ezt. Viszont nem mindenkinek van Prime előfizuja, ahogyan a Game Pass Ultimate szolgáltatás sem fed le minden Csillagok Háborúja fant. Ha te is ebbe a halmazba tartozol, akkor bizony van egy jó hírem.

A CDKeys ugyanis egy közepesen nagyobbacska Star Wars akciót tart, amely keretében a Squadrons most 250 magyar forintosba kerül.

 

Nem, nem olvastad félre és mellé, tényleg ennyibe kerül a csak néhány hónappal ezelőtt megjelent – amúgy egészen minőségi és szórakoztató – SW játék. Ennyiért pedig elég nagy dőreség volna kimaradni belőle, ha rajongó vagy, ha nem.

Ami a legjobb, hogy az akcióban ugyan ez a legolcsóbb tétel, de nem az egyetlen érdemes vétel. A legendás Knights of the Old Republic például 1040 forintba kerül, míg az Obsidian által kalapált KOTOR második része mindössze 750 forintba. De a Battlefront is egészen jó árszabást kapott a maga 2922 forintos matricájával, de a Jedi Knight játékok sem kerülnek többe 850 forintnál.

Az akciókat a CDKeys oldalán találjátok, a játék kódját pedig PC-n az Originen keresztül tudjátok aktiválni.

×