Az Epic következő heti játékában olyan ultrabrutál PC-t építhetünk magunknak, amilyet még álmodni is szégyenlünk.

Minden hét csütörtöke egy örömünnep az Epic Games naptárában, hiszen ekkor élesednek a játékosok számára ajándékul adott újabb ingyenes alkotások. A legfrissebb ingyenes játékra kiváltképp érdemes lecsapni, mert nem csak hogy Magyarország fölött bábáskodhatunk benne, de ha úgy tetszik megváltoztathatjuk az ismert történelmet is.

Ahogyan pedig ilyenkor lenni szokott, a következő heti ingyenes játékot is leleplezték, amiben végre szerezhetünk magunknak egy RTX 3090-es kártyát is, és azonnal beszerelhetjük azt a gépünkbe. Legalábbis a virtuálisan létező PC-nkbe.

A következő ingyen játék ugyanis nem más lesz, mint a PC Building Simulator.

Persze lehet ezen jókat hahotázni, a számítógép építős belső nézetes szimulátor viszont kifejezetten hasznos, és nem mellesleg egy jól sikerült program. Legalábbis a magamfajta alapvetően konzolos játékos számára mindenképpen, hiszen az, aki nem feltétlenül tud csak úgy megépíteni egy PC-t, az itt könnyedén megtanulhatja.

Sőt, kvázi még segítséget is kapunk hozzá, hiszen a játékban nekünk kell megrendelni az alkatrészeket is, ahogyan pedig a valóságban, úgy in-game is egy csomó dolgon elbukhat a dolog. A PC-építős mókában egyébként valódi termékek is megjelennek, köszönhetően annak, hogy olyan gyártók álltak be mögé hivatalos partnerként, mint a Cooler Master, a Gigabyte, a Corsair, a Cryorig, az Evga, a Futuremark, az MSi és még nagyon sokan mások.

A játékot október 7-től lehet ingyenesen beszerezni az Epic Games Store felületéről, amire egészen október 14-ig lesz lehetőség.

 

×