Bizony ám, az Activision a Vanguard bétájának a meghosszabbítása mellett döntött.

Az Activision megerősítette, hogy a Call of Duty: Vanguard open bétája szerdáig, szeptember 22. (magyar idő szerint  ) 19:00 óráig tart. Ez az összes platformra érvényes, méghozzá előrendelés nélkül.

A Sledgehammer Games idén novemberre tervezett videojátéka így két nappal meghosszabbítja a cím többjátékos szervereinek eredeti teszttervét; bár a változás okait nem hozták nyilvánosságra, van pár tipp a hosszabbításra.

Az oka egyszerű, még ha nem is hivatalos.

A Vanguardnak problémái voltak a hétvégén; folyamatosak voltak a grafikai hibák és összeomlások, amelyekről egyes játékosok a hétvége folyamán beszámoltak, különös tekintettel az Xbox platformokra. Emellett az általános visszajelzés is fontos lehet a cég számára, amit nyíltan reklámoznak a bétába belépve.

Ez egy jó hír szerintem, hiszen a kész játék egy sokkal jobb élményt nyújthat, ha a Sladgehammer Games odarakja magát és megmutatja, hogy figyel a játékosok panaszaira, illetve észrevételeire. Igen, jelenleg a béta tele van hibákkal és még mindig egy nagyon csiszolatlan élménynek biztosul. Ennek célja viszont pont az, hogy ez megváltozzon.

Mindenesetre, ha még nem próbáltad ki, mindenképp adj egy esélyt a játéknak, és tartsd észben, hogy ez nem egy kész termék. Ha már játszottál, akkor pedig még van időd, hogy megszerezd a 20-as szintet, amihez járt egy „fegyverprojekt” a STG-44 AR-hez. Illetve a Warzone és Cold War-hoz Battle Pass tier skipet is kaphatsz 10-es, 20-as és 30-as szinten.

Jó játékot mindenkinek!

×