Reméljük nem sikerülnek túl erősre.

Az előző szezonban publikált hatalmas leak poszt már említette, hogy új állatok is érkeznek a Fortnite szigetre. Ezen kívül pedig azt is olvashattuk, hogy a Season 8 során a Mech gépekhez hasonló, vezethető tárgyaknak sem leszünk híján. A jelenleg elérhető információk alapján az Epic Games igazából ötvözni akarja két dolgot:

jöhetnek a meglovagolható szörnyek!

[deleted by user]
by inFortniteLeaks

 

Shiina fedezte fel, hogy a játék menüjében már ott lapul egy rejtett, „Riding” névre hallgató szekció is. Itt azt állíthatják majd be a játékosok, hogy melyik gombbal akarják átvenni az irányítást, illetve melyikkel akarnak leszállni az adott élőlényről. Könnyen előfordulhat, hogy repülő állatok is érkeznek majd, így nem csak a földön vehetjük majd hasznukat.

Az első „meglovagolható” szörny van a háttérben?

Sokak szerint az első ilyen entitás a fenti képen látható két lábon járó szörnyeteg lesz majd. A következő frissítésig ennél bővebb információink biztosan nem lesznek, de izgalmas szezonnak nézhetünk elébe, az már biztos. Reméljük a balansszal sem lesz problémája a cégnek és a felhasználók is elégedettek lesznek majd az újdonságok bevezetése során.

https://leet.hu/shop/back2school/

×