A Team Singularity új CS:GO csapatot jelentett be, amit a korábbi Natus Vincere tag, a magyar felmenőkkel rendelkező Ladislav „GuardiaN” Kovács erősít.

A Team Singularity nemrég jelentette be, hogy egy teljesen új CS:GO csapattal írt alá szerződést. A csapatot több ismert profi alkotja, többek között a legendás Natus Vincere duó:

Ladislav “GuardiaN” Kovács és Denis “seized” Kostin.

 

 

A további három tag Oroszországból érkezett: Evgeny “Norwi” Ermolin, Timur “clax” Sabirov, és Daniil “d1Ledez” Kustov erősítik a csapatot. A csapat edzője az orosz Artem “⁠Fierce⁠” Ivanov lesz, így GuardiaN az egyetlen nem orosz tag a keretben.

Na, nem mintha gondjai lennének a kommunikációval. Pályafutása egy részében oroszokkal és ukránokkal játszott, mielőtt 2017-ben csatlakozott a FaZe klánhoz.

https://twitter.com/SNG_Esports/status/1435284593725292549

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy ismét csatlakozhatok egy esport szervezethez” – mondta GuardiaN a hivatalos közleményben. „A Team Singularity volt a legjobb választás számunkra, és alig várom, hogy 120%-ot bele adjak.”

Az új felállás irányváltást jelent a Singularity számára, mivel a dán szervezet az elmúlt másfél évben a hazai lineup-ra összpontosított. Az új csapat célja, hogy bekerüljön a HLTV világranglistájának legjobb 30 helye közé.

https://leet.hu/shop/back2school/

×