Pelé, Cruyff és Puskás Baby Icon lapjával kezdhetjük meg a FIFA 22-es UT karrierünket. Ehhez pedig egyáltalán nem kell sokat tennünk.

Már egy hónap sincs hátra és végre kezünkbe vehetjük a FIFA 22-őt. A játék elején minden lap nagy segítséget tud nyújtani. Most ingyen baby icon lappal is gazdagodhatunk és ezért pedig egyáltalán nem kell semmi extra ördöngösséget tennünk.

Az ingyen Icon lap megszerzéséhez csak a hírlevélre kell feliratkoznunk. Ezután három legendás focista: Cruyff, Pelé vagy akár Puskás lapja is a fiókunkon landolhat. De, hogy miért éri ez meg nekünk? A FIFA 21 alatt rengeteg friendly objectivet kaptunk, aminek köszönhetően a loan lapokat folyamatosan bevethettünk. A loan lapok szerződése ilyenkor nem csökken így annyi meccsen használhatjuk, amennyi alatt nem szégyelljük. Tavaly Mbappék hadával találkozhattam, idén jöhetnek az icon lapok is.

Ha nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, itt tudsz feliratkozni a hírlevélre. Miután hozzáadtak a felhasználónkhoz a kártyát utána úgy se veszik el, szóval nyugodtan törölhetjük a feliratkozásunkat és nem kell több fifával kapcsolatos hírt a postaládánkban találnunk.

Te élsz a lehetőséggel?

https://leet.hu/shop/back2school/

×