Egy kis pihenésre is szükségünk van.

Az elmúlt napokban több közösségi fórumon és a hazai Facebook csoportokban is többször felmerült a kérdés, hogy pontosan mikor is indulhat el az új R6S szezon. Jogos kérdésről beszélhetünk, hiszen a fejlesztők hivatalosan is megerősítették, hogy a Battle Pass tartalmakat csak augusztus 30-áig farmolhattuk ki. Így nem lenne ördögtől való, ha már ma megérkezhetne éles szerverekre is a Crystal Guard.

Azonban a valóság az, hogy még egy hetet várnunk kell rá!

 

A Ubisoft szakemberei bár nem verték nagydobra, de augusztus 16-án már elárulták a pontos kezdési időpontot. Jövő héten kedden, a kora délutáni órákban érkezhet meg éles szerverekre a Y6S3 az összes újdonságával együtt. Úgy tűnik a fejlesztők is amellett tették le a voksukat, hogy kell pár nap a játékosoknak a két szezon között, hogy kicsit kiszellőztessék a fejüket és ne csak a kozmetikai tárgyak megszerzéséhez szükséges grindról szóljon a játék.

Az új szezonban az Operator mellett rengeteg izgalmas fejlesztés és funkció is érkezik, ráadásul egy kicsit könnyebb lesz a nagyobb rangok megszerzése. Most már tényleg nem kell sokat várnunk, kellemes szórakozást kívánunk a szezon utolsó hetére!

https://leet.hu/shop/back2school/

×