R6S

Elég troll módon motivál néha a Ubisoft – „Vicces” R6S üzenetek

Valljuk be, a Rainbow Six: Siege alapvetően nagyon izgalmas, érdekes és szórakoztató játék, ám sajnos gyakorlatban ez nem mindig igaz. Amellett, hogy imádjuk elindítani, a játék nagyon hamar frusztráció és harag forrása lehet, főleg a rendszeres igazságtalan helyzet miatt. Természetesen a Ubisoft igyekszik mindig motiválni a játékosokat, elérhető skinekkel a Battle Pass-ban, kihívásokkal, játékmódokkal, Alpha Packok gyűjtésével és egyéb jutalmakkal. Emellett néha a rendszer arra is képes, hogy néha üzenetet küldjön az eredményekről, még akkor is, ha nem éppen segíti a motivációt.

Egy játékos nemrég a Redditen osztotta meg, hogy milyen e-mailt kapott a Ubisofttól, ami simán okot adhat arra, hogy azt gondoljuk:

A Ubisoft trollkodik a játékosokkal?

Valójában nem erről van szó, de az üzenet mindenesetre igen vicces. Az e-mailben a játékos a „Hét legjobb meccse” címmel kapott értesítést a „kiváló” eredményéről. Az üzenet szerint a játékos július 10-i meccse lenyűgöző volt, ő és csapattársai viszont vesztettek.

„A csapatod nagyon küzdött, de végül az ellenfél győzedelmeskedett. Megöltél 1 ellenfelet 3 kör alatt Kaiddal. A meccs úgy ért véget, hogy veszítettetek.”

 

Ez volt tehát a Ubisoft szerint a játékos legjobb meccse a héten. Bár kitartóan küzdöttek, vesztettek, alig öltek. Köszönjük! Olyan érzés, mintha a Ubisoft szándékosan azt szeretné, hogy rosszul érezzük magunkat, és tudatosítsuk, hogy bénák vagyunk. Mindezt persze úgy tálalják, mintha eredményesek lennénk. Megértjük, hogy a játékos ezt trollkodásnak érzi, hiszen teljesen olyan.

A kommentek között egyébként egy másik player is megosztotta hasonló üzenetét, amit a Ubi küldött neki. Ebben a Ubisoft szintén egy „motiváló” üzenetet próbált átadni. Ebben azt írják, hogy a június 14-i meccs lenyűgöző volt, melyet érdemes lehet megosztani is. A legviccesebb azonban a lap alján található mondat:

Bátorságod páratlan, minden kockázatot vállaltál és minden körben meghaltál.

 

Köszönjük Ubisoft! Az ilyen üzeneteket egyébként valószínűleg a rendszer generálja, célja pedig, hogy emlékeztessen az elért eredményekre, még akkor is, ha nem éppen voltak eredmények. Így azonban ez nem motiváló, hanem ciki. Hogy őszinte legyek, nem ezekkel az üzenetekkel fognak meggyőzni arról, hogy továbbra is élvezettel indítsuk el a játékot. Te kaptál már hasonlóan „vicces” üzenetet?

DV

Korábbi cikkek

Legrosszabbkor merül a kontroller? Az Xbox megoldhatja a problémát

Gábor János 2024.04.02. - Te is rendszeresen úgy jársz, hogy várod a nap végét, amikor…

55 perc telt el azóta...

Nem áprilisi tréfa volt a kacsákkal lövöldözős túlélőjáték, a Duckside

2024.04.02. - Nem is olyan rég még azért voltam megőrülve, mert kiderült, hogy tényleg készül…

2 óra telt el azóta...

Nagyot megy a horrorjáték, amiben videókat kell készítened a haverokról

Gábor János 2024.04.02. - Tízezrek ugrottak rá az első pillanatól a Steam új sikerjátékára, ami…

3 óra telt el azóta...

Mac-re is „letölthető” már a GTA 6, de nem ajánljuk senkinek!

2024.04.02. - Nem sokkal azután, hogy a Rockstar hivatalosan is bejelentette a GTA 6 megjelenését,…

4 óra telt el azóta...

Ennyiért vették meg az ajtót, amire DiCaprio már nem fért fel

Gábor János 2024.04.02. - A mozis kellékek nagyon kelendő portékák: amikor legendás tárgyak kerülnek kalapács…

4 óra telt el azóta...

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

18 óra telt el azóta...