Egy játékos nemrég érdekes, némileg kissé troll üzenetet kapott a Rainbow Six: Siege eredményeiről. Köszönjük Ubisoft!

Valljuk be, a Rainbow Six: Siege alapvetően nagyon izgalmas, érdekes és szórakoztató játék, ám sajnos gyakorlatban ez nem mindig igaz. Amellett, hogy imádjuk elindítani, a játék nagyon hamar frusztráció és harag forrása lehet, főleg a rendszeres igazságtalan helyzet miatt. Természetesen a Ubisoft igyekszik mindig motiválni a játékosokat, elérhető skinekkel a Battle Pass-ban, kihívásokkal, játékmódokkal, Alpha Packok gyűjtésével és egyéb jutalmakkal. Emellett néha a rendszer arra is képes, hogy néha üzenetet küldjön az eredményekről, még akkor is, ha nem éppen segíti a motivációt.

Egy játékos nemrég a Redditen osztotta meg, hogy milyen e-mailt kapott a Ubisofttól, ami simán okot adhat arra, hogy azt gondoljuk:

A Ubisoft trollkodik a játékosokkal?

Valójában nem erről van szó, de az üzenet mindenesetre igen vicces. Az e-mailben a játékos a „Hét legjobb meccse” címmel kapott értesítést a „kiváló” eredményéről. Az üzenet szerint a játékos július 10-i meccse lenyűgöző volt, ő és csapattársai viszont vesztettek.

„A csapatod nagyon küzdött, de végül az ellenfél győzedelmeskedett. Megöltél 1 ellenfelet 3 kör alatt Kaiddal. A meccs úgy ért véget, hogy veszítettetek.”

I think Ubisoft is trolling me from Rainbow6

 

Ez volt tehát a Ubisoft szerint a játékos legjobb meccse a héten. Bár kitartóan küzdöttek, vesztettek, alig öltek. Köszönjük! Olyan érzés, mintha a Ubisoft szándékosan azt szeretné, hogy rosszul érezzük magunkat, és tudatosítsuk, hogy bénák vagyunk. Mindezt persze úgy tálalják, mintha eredményesek lennénk. Megértjük, hogy a játékos ezt trollkodásnak érzi, hiszen teljesen olyan.

A kommentek között egyébként egy másik player is megosztotta hasonló üzenetét, amit a Ubi küldött neki. Ebben a Ubisoft szintén egy „motiváló” üzenetet próbált átadni. Ebben azt írják, hogy a június 14-i meccs lenyűgöző volt, melyet érdemes lehet megosztani is. A legviccesebb azonban a lap alján található mondat:

Bátorságod páratlan, minden kockázatot vállaltál és minden körben meghaltál.

Is UPlay mocking me or is it just me from Rainbow6

 

Köszönjük Ubisoft! Az ilyen üzeneteket egyébként valószínűleg a rendszer generálja, célja pedig, hogy emlékeztessen az elért eredményekre, még akkor is, ha nem éppen voltak eredmények. Így azonban ez nem motiváló, hanem ciki. Hogy őszinte legyek, nem ezekkel az üzenetekkel fognak meggyőzni arról, hogy továbbra is élvezettel indítsuk el a játékot. Te kaptál már hasonlóan „vicces” üzenetet?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×