Elindult a Kickstarter kampány érdemi része.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, úgy néz ki, hogy a Ubisoft és a Mythic Games hosszú idő után végre kézzelfogható formába öntötte a Rainbow Six Siege társasjáték verzióját. Hosszú folyamatról beszélhetünk, több év munkája áll a játékban. Ma kinyílt a játék Kickstarter oldala, így megfelelő összeggel támogatva a projektet akár meg is rendelhetjük már a saját példányunkat is.

 

Nyugi, nem egy szimpla dobókockára és olcsó bábukra kell gondolnod némi papír társaságában. Ez egy igazi, teljes asztalos stratégiai, taktikai társasjáték, ahol az alap koncepció megegyezik a játékban tapasztalható feladattal. Defenderként meg kell állítanunk az Attacker csapat támadásait, akárcsak egy izgalmas Rainbow Six Siege meccsen.

Az alap csomag

 

 

Az alap csomag 69 dollártól indul, melyben a társas „Core” verzióját kapjuk meg, némi jutalommal megfejelve. Ahogy azt manapság megszokhattuk, a társashoz jár egy kiegészítő mobilalkalmazás is, tovább fokozva az élményt. 269 dollárért pedig az összes kiegészítő tartalom (Year 1-5 kiegészítő csomagok, bábuk stb.) is a postaládánkban landol, illetve az in-game ajándékok száma is több lesz.

 

Sajnos a konkrét játékra még jó sokat kell várnunk, a Kickstarter oldal tanúsága szerint 2022 közepén kezdődik csak el a társasjátékok kiküldése a támogatók számára.

Ti kipróbálnátok a Rainbow Six Siege társasjátékot?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×