A PowerColor örömmel jelentette be a két RX 6900 XT kártyát, melyek nem csak hihetetlen teljesítményre képesek, de iszonyúan jól is néznek ki.

A PowerColor, az AMD videokártyáinak 1997 óta vezető és innovatív gyártója, a tegnapi napon bejelentette a Liquid Devil Ultimate és a Red Devil Ultimate AMD Radeon RX 6900 XT modelljeit, az igazi játék- és tuning rajongók számára, akik szeretnék elérni a kártya abszolút végső teljesítményét.

A hozzáértők tudják, hogy minden GPU más, de néha lehetünk szerencsések, és találhatunk olyan kártyát mely igen túlhúzható. A PowerColor Liquid Devil Ultimate és a Red Devil Ultimate kártyákkal azonban végre nem kell a szerencsére hagyatkoznunk, hiszen garantálják a lehető legmagasabb teljesítményt.

Határ a csillagos ég?

Az AMD Overclocking eszközével már többé nincsenek korlátok; ha a kártyád engedi, a határ a csillagos ég. Míg a Liquid Devil Ultimate 332 Wattos, a Red Devil Ultimate pedig 303 Wattos teljesítményt hoz, melyre korábban még nem volt példa.

A világ legjobbjai?

A Ultimate Radeon GPU technológia is elérhető lesz a kiválóra vizsgázott Liquid Devil Ultimate és a Red Devil Ultimate AMD Radeon RX 6900 XT szériákon, így tehát alkalmasak akár léghűtéses beállításokhoz, akár egyedi vízhűtéses számítógépekhez, a játékosok mindenképp a legjobbat kapják.

 

Információkat az árakról és szállításról a PowerColor oldalán találhattok!

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×