A zombik már a Superstore-t ostromolnák?

A különböző fejlesztőktől/stúdióktól nem túl idegen manapság, hogy a játék történéseit valamilyen formában a valóságban is reprezentálják. A PUBG Corp. például nagyobb frissítések vagy pályamegjelenések előtt adott tematikájú csomagot küldtek ki a nagyobb híroldalaknak és tartalomgyártó játékosoknak.

 

Úgy tűnik az Activisont sem kell féltenünk ha ilyenről van szó. A legnagyobb Call of Duty hírekkel foglalkozó weboldal, a CharlieINTEL számára is készültek egy kis aprósággal. A csomagban egy Superstore/marketes táskát és egy dolgozói kitűzőt találhattak a címzettek.

Úgy tűnik a zombik hamarosan a Superstore-t vehetik majd célba, a fejlesztők tökéletesen készítik elő a terepet a szezon végén bekövetkezendő hatalmas eventhez. Reméljük az elkövetkezendő hetekben több ilyen csomag is felbukkan majd az online felületeken, előre jelezve a zombi támadások célpontjait.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×