Fortnite

Döntöttek a magyar játékosok – Ez a Season 6 Battle Pass outfit lett a hazai kedvenc

Múlt héten posztoltuk a legújabb Fortnite szavazásunkat, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy mely Season 6 Battle Pass outfitek nyerték el legjobban a magyar játékosok tetszését. Szerencsére szavazatokból nem volt hiány, így kialakulhatott képzeletbeli dobogó.

Az első és második helyen szereplő outfitek magabiztosan őrizték helyüket végig a szavazás ideje alatt. Ám a harmadik és negyedik helyezett között az elmúlt napokban elképesztő adok-kapok ment, egyetlen egy szavazat döntött a bronzéremről.

A jelöltek

Az alábbi Battle Pass outfitek voltak versenyben, ezúttal „csak” 7 darab, hiszen a Neymar Jr. ihlette outfit körülbelül egy hónap múlva kerül leleplezésre. Reméljük kiváló munkát végeztek az Epic Games designerei és talán annyira jól sikerült, hogy egy újabb szavazást kell majd indítanunk az újdonság megérkezése miatt. Nos, a szavazásban résztvevő 7 outfit pontos neve:

  • AGENT JONES
  • LARA CROFT
  • TARANA
  • RAZ
  • CLUCK
  • REBIRTH RAVEN
  • SPIRE ASSASSIN

3. helyezett – Agent Jones

Már több szezonban is feltűnt, fontos részét képezi a jelenlegi játéktörténetnek. Az előző szezonban sorra hozta a „fejvadászok”-ra keresztelt kollaborációs outfiteket a szigetre. Ideje volt már, hogy saját, használható outfitet kapjon. Ráadásul a fejlesztők nem is bízták a véletlenre a dolgot, hiszen a szezon során rengeteg stílust feloldhatunk majd hozzá egy-egy apró feladat teljesítésével.

Ha tippelnünk kellene, nem ez lesz az utolsó szezon amikor Agent Jones-ról hallunk majd, így ha időnk engedi mindenképp megéri majd feloldani a különféle stílusokat.

2. helyezett – Lara Croft

Már az előző szezonban is pletykálták az érkezését, ám egészen az aktuális Battle Pass-ig várnunk kellett erre. A Tomb Raider sorozatból megérkezett Lara Croft karaktere éppen idén (lesz) 25 éves, így aktuálisabb nem is lehetne a szerepeltetése. Az outfithez szintén több stílus is jár majd, köztük a „Classic” névre hallgató, retro kinézettel. Ravenhez hasonlóan itt is az egyiket a Battle Pass szintlépésünkkel, míg a másikat a Heti/Epic küldetések teljesítésével oldhatjuk majd fel.

1. helyezett – Rebirth Raven

A játékosok az előző szavazásunkban és a közösségi oldalakon erőteljesen hangoztatták, hogy jobban csípik az Epic Games által tervezetett karaktereket. Úgy tűnik ez mégsem fedi teljesen a valóságot, hiszen az abszolút győztes egy DC Comics karakter által ihletett outfit lett.

Nem tudjuk hibáztatni a felhasználókat, hiszen valóban egy nagyon szépen megtervezett skint rakott le az asztalra az Epic Games és a DC. Itt sem kell lemondanunk az extra stílusokról, egyiket a Battle Pass szintlépésünkkel, míg a másikat a Heti/Epic küldetések teljesítésével oldhatjuk majd fel.

Te egyetértesz a szavazás végeredményével?

Arpi

Korábbi cikkek

Jön a Mátrix 5. része, és ez nem biztos, hogy rossz hír

Gábor János 2024.04.04. - Annak ellenére is belevág a Warner Bros. egy ötödik Mátrix film…

6 perc telt el azóta...

Feltörték a PS Portalt, hogy fussanak a PSP játékok, de sosem fogjuk látni

2024.04.04. - Most már hivatalos: A PlayStation Portal, amit a Sony eredetileg a PlayStation 5-höz…

1 óra telt el azóta...

Botrány: halálos fenyegetések miatt fújták le a Nintendo bemutatóit

Gábor János 2024.04.04. - A japán rendőrség a jelentések szerint letartóztatott egy személyt, akit azzal…

2 óra telt el azóta...

Itt a játék, amiben egyesül a Starfield, a Star Citizen és a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.03. - Az elmúlt évek egyik legérdekesebb kooperatív sci-fi játéka, a Jump Ship…

12 óra telt el azóta...

Több milliárd, a Chrome inkognitó módjában gyűjtött adatot töröl a Google

Bódi Dániel 2024.04.03. - Nem egy párhuzamos dimenzióban, hanem a mi valóságunkban "nyertek meg" egy…

14 óra telt el azóta...

Ezekkel a játékmódokkal startol a Warzone Season 3: itt a Rebirth Ranked

2024.04.03. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik,…

15 óra telt el azóta...