A Blizzard feltételezhetően egy teljesen új IP-n dolgozik. Sok nyom arra utal, hogy ez az Overwatch 2 lesz, de egyesek szerint ez egy teljesen új cím.

A Blizzard a hírek szerint egy teljesen új játékot tervez piacra dobni. Egyesek úgy gondolják, hogy ezek az információk az Overwatch 2-re utalnak. Lehet, hogy picit elhamarkodták a spekulánsok ezt a kijelentést, mert úgy néz ki, hogy ez egy eddig sose látott IP lesz.

A találgatások akkor indultak be igazán, amikor Dan John Cox, a Blizzard vezetőtervezője egy érdekes hirdetést tett közzé Twitteren. Az üzenetben egy új csapathoz keres munkaerőt méghozzá nem is egy, hanem rengeteg pozícióra.

A legtöbben azért gondoltak az Overwatch 2-re, mert az elvárások között szerepel, hogy a jelentkező rendelkezzen single és multiplayer FPS játékokban szerzett tapasztalatokkal. Az Blizzard a Blizzconon felfedte, hogy terveznek egyéni játékmenetet is az új részbe implementálni, de az is elképzelhető, hogy ez attól egy teljesen különálló projekt. Nagyon sok kérdést vett fel ez az álláshirdetés.

Vajon tényleg új játékon dolgozik a Blizzard, vagy csak az Overwatch 2-őt próbálják tuningolni?

×