Call of Duty

Így lehet feloldani a még meg sem jelent, kiszivárgott Sykov pisztolyt a Warzone-ban

Nem is olyan rég, a Call of Duty: Warzone második évadának egyik új fegyvere idő előtt megjelent a játékban, kiszivárogtatva az egyik legfontosabb újítást. A Plunder játékmódban feltűnt egy új pisztoly, a Sykov, mely teljesen automata, és valószínűleg erőteljesen átalakítja majd a metát. Arra viszont talán kevesen számítottak, hogy a szivárgás után nem sokkal, valaki arra is talál módot, hogy már most, a 2. évad előtt felnyissuk az új fegyvert.

Így szerezd meg a Sykov pisztolyt már most!

 

Egy friss videójában JGOD nem csak arról rántja le a leplet, hogy hogyan lehet már most megszerezni a fegyvert, de igen alapos tesztelésnek veti azt alá. Kiderül, hogy milyen ereje van a pisztolynak, és hogy miért is lehet fontos szerepe a meta alakulásában. De előbb nézzük, hogyan juthatsz hozzá.

Első lépésben teljesítenünk kell a pisztoly kihívását, ami ugyan nem él hivatalosan, teljesítévével azonban mégis hozzájuthatunk a fegyverhez. Itt 5 különböző mérkőzést kell befejezünk úgy, hogy 4 killt szerzünk pisztollyal. Ezután bejelentkezve a Warzone-ba, egy villogó zöld négyzetet kell keresni a jobb felső sarokban.

Ha ez mégsem jelenik meg, akkor sajnos szükség lesz a Modern Warfare-re. Itt a co-op menüponton belül indítani kell egy privát Survival meccset, majd ott a fegyverboltnál a pisztolyok menüpontban szépen legörgetve megjelenik a zöld négyzet. Amint ez a villogó négyzet aktív, a játékos megszerezte a Sykov pisztolyt.

Azok, akik már kipróbálták a Sykovot, hihetetlenül erős fegyvernek találták. A Call of Duty: Warzone pisztoly főként Plunder módban jelenik meg, és jelenlegi túl OP-nak bizonyult.

Mivel a pisztoly jelenleg nincs hivatalosan a játékban, természetesen sokan nem értenek egyet a használatával. Mivel ennek fényében az sem biztos, hogy ez az útmutató sokáig működik, érdemes minél előbb kipróbálni. Az is lehet, hogy mire ez a cikk eljut hozzád, már nem is érhető el.

Az viszont hasznos információ, hogy a Warzone-ban február 24-én indul a 2. évad, így nem kell sokáig várni arra, hogy a fegyver megjelenjen. Te már várod?

 

DV

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

15 perc telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

30 perc telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

45 perc telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

1 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

1 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

3 óra telt el azóta...