Egy Call of Duty: Warzone YouTuber megtalálta a módját az új Sykov pisztoly megszerzésének, még a Warzone 2. évadának hivatalos megjelenése előtt.

Nem is olyan rég, a Call of Duty: Warzone második évadának egyik új fegyvere idő előtt megjelent a játékban, kiszivárogtatva az egyik legfontosabb újítást. A Plunder játékmódban feltűnt egy új pisztoly, a Sykov, mely teljesen automata, és valószínűleg erőteljesen átalakítja majd a metát. Arra viszont talán kevesen számítottak, hogy a szivárgás után nem sokkal, valaki arra is talál módot, hogy már most, a 2. évad előtt felnyissuk az új fegyvert.

Így szerezd meg a Sykov pisztolyt már most!

 

Egy friss videójában JGOD nem csak arról rántja le a leplet, hogy hogyan lehet már most megszerezni a fegyvert, de igen alapos tesztelésnek veti azt alá. Kiderül, hogy milyen ereje van a pisztolynak, és hogy miért is lehet fontos szerepe a meta alakulásában. De előbb nézzük, hogyan juthatsz hozzá.

Első lépésben teljesítenünk kell a pisztoly kihívását, ami ugyan nem él hivatalosan, teljesítévével azonban mégis hozzájuthatunk a fegyverhez. Itt 5 különböző mérkőzést kell befejezünk úgy, hogy 4 killt szerzünk pisztollyal. Ezután bejelentkezve a Warzone-ba, egy villogó zöld négyzetet kell keresni a jobb felső sarokban.

Ha ez mégsem jelenik meg, akkor sajnos szükség lesz a Modern Warfare-re. Itt a co-op menüponton belül indítani kell egy privát Survival meccset, majd ott a fegyverboltnál a pisztolyok menüpontban szépen legörgetve megjelenik a zöld négyzet. Amint ez a villogó négyzet aktív, a játékos megszerezte a Sykov pisztolyt.

Azok, akik már kipróbálták a Sykovot, hihetetlenül erős fegyvernek találták. A Call of Duty: Warzone pisztoly főként Plunder módban jelenik meg, és jelenlegi túl OP-nak bizonyult.

Mivel a pisztoly jelenleg nincs hivatalosan a játékban, természetesen sokan nem értenek egyet a használatával. Mivel ennek fényében az sem biztos, hogy ez az útmutató sokáig működik, érdemes minél előbb kipróbálni. Az is lehet, hogy mire ez a cikk eljut hozzád, már nem is érhető el.

Az viszont hasznos információ, hogy a Warzone-ban február 24-én indul a 2. évad, így nem kell sokáig várni arra, hogy a fegyver megjelenjen. Te már várod?

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×