VALORANT

Közeleg a Valorant Episode 2, Act 2 – Itt az összes tudnivaló

Vége felé közeledik a VALORANT jelenlegi szezonja, az Episode 2 Act 1, így egyre inkább aktuálissá válik, hogy beszéljünk a következő felvonásról. Az Act 2 tartalmáról konkrét tájékoztatást még nem kaptunk a Riot Games részéről, de a különféle pletykáknak és szivárogtatásoknak köszönhetően már rendelkezünk néhány információval.

Megjelenés

Az Episode 2 Act 1 valamivel több, mint egy hónapja, január 12-én startolt el és egészen március 1-ig tart. Ez azt jelenti, hogy a Battle Pass szinteket is eddig tudjátok farmolni, tehát még nagyjából két hetünk van hátra, hogy összehozzuk az 50-es szintet. Korábban már volt példa arra, hogy a Riot kitolt egy szezont, de ha ez nem történik meg, akkor március 2-án már az Episode 2 Act 2 is útjára indulhat.

Várható változtatások

A fejlesztő cég részéről a napokban nyilatkozott a karakterekért felelős részleg producere, John Goscicki, aki elmondta, hogy a közeljövőben nem fognak változtatni Viper-en, viszont a legújabb ügynököt, Yoru-t nagy valószínűséggel buffolni fogják.

 

Új ügynök

A jelenlegi ügynökök finomhangolása mellett, valószínűleg ez lesz az Act 2 egyik sarkalatos pontja. Jó hír a játékosoknak, hogy erről már hivatalos megerősítést is kaptunk a Riot Games-től, amely elmondta, hogy az új ügynök Controller szerepkörre érkezik. Hozzátették, hogy a megszokott mintáktól merőben eltérő lesz az új karakter, ami – rendhagyó játékstílusának köszönhetően – úttörő lesz a játékban. Az szinte biztos, hogy Omen és Brimstone után, megkapjuk a harmadik „füstös” ügynököt és arra is komoly esély van, hogy az új karakter Ghánából származik – bizonyos kártyák és a Night Market is erre utal.

 

Új pálya

A fejlesztő ezzel kapcsolatban még nem közölt konkrétumokat, de az új Act során vélhetően egy új pályával is gazdagabbak leszünk. Sokan arra gyanakodnak, hogy az új ügynökhöz hasonlóan ez is Afrikához köthető, így könnyen lehet, hogy az új map egy sivatagi terep vagy egy szavanna képében érkezhet meg. Jelenleg öt pálya áll rendelkezésre:

  • Bind
  • Split
  • Haven
  • Ascent
  • Icebox

Utóbbi október 13-án került be a játékba, így megjelenése óta már több, mint négy hónap eltelt. Nagy tétben mernék rá fogadni, hogy a tizenötödik ügynök mellett, hamarosan megkapjuk a hatodik pályát is!

DV

Korábbi cikkek

Megőrülsz – Valaki förtelmes PC-t épített ennek a gitárnak a belsejébe

2024.04.08. - A kreativitásnak egyszerűen nincs határa, ami bizony akkor is érvényes, amikor valaki számítógépet…

22 perc telt el azóta...

Kiszivárgott a Microsoft levele: az új Xbox nagy technikai ugrás lesz

Gábor János 2024.04.08. - A Windows Central új jelentése az Xbox elnökének, Sarah Bondnak a…

59 perc telt el azóta...

Közelharcban erős: így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét.…

14 óra telt el azóta...

Ezt tudja manapság egy gamer laptop 2 millió forintért

2024.04.07. – Egy időben meglehetősen rossz volt a gamer laptopok megítélése. Tegyük hozzá, hogy nem…

15 óra telt el azóta...

A Valve gyakorlatilag teljesen megölte a külsős Counter-Strike 2 oldalakat

2024.04.07. – A Valve nem sokat pihent a Major után. A Counter-Strike 2 Majort a CSGOEmpire gárdája…

15 óra telt el azóta...

Mint egy álom, úgy fog futni PS5-ön a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.07. - Egy alapvetően multiplayer játéknál nem egy nagy hátrány, ha a legtöbb…

15 óra telt el azóta...