Egyelőre még keveset tudunk a VALORANT következő ügynökéről, de egy dolgot már elárultak a fejlesztők. Méghozzá, hogy melyik kategóriához tartozik.

A Riot Games FPS játéka, a VALORANT is folyamatosan adja ki az újabbnál újabb ügynököket. Yoru alig érkezett meg a játékba már is elindultak a találgatások, hogy pontosan milyen lesz az új karakter. Egy két információról le is rántotta a leplet a fejlesztő csapat.

Amit tudunk a 15. ügynökről, hogy biztosan egy controller típusú karaktert kapunk.

„Az új ügynökök kiadásával szeretnénk a játék határait feszegetni, de amit eddig kiadtunk kevésbé volt formabontó, mint gondoltuk.” nyilatkozta John Goscicki a játék karakterekért felelős producere.

„Az új Controller a megszokott mintáktól biztosan eltér. Ezt a hőst azoknak a „galaktikus aggyal” rendelkezőknek tervezzük, akik szeretnek minden apró részletet tanulmányozni, ami a pályán történik.”

Az is elképzelhető, hogy a galaxy brain kifejezéssel egy űr témával kapcsolatos hőst kapunk. Egyelőre biztos információt nem tudunk, de annyi biztos, hogy controller lesz és formabontó játékstílussal rendelkezik. A következő hős megjelenéséig legalább március 2-ig várni kell, ekkor ér véget az második epizód első része. A Riot még bármikor változtathat ezen a dátumon, de valószínűleg ekkor láthatjuk leghamarabb az új ügynököt.

Te örülsz, hogy Controller karaktert kapunk?

×