Nem kímélt senkit a Star Wars fejvadásza.

A v15.30-as Fortnite frissítés hozta be a játékba a Mando’s Bounty LTM-et, melyről korábban már mi is beszámoltunk. Gyakorlatilag a John Wick játékmód kicsit átdolgozott változatát kaptuk kézhez, annyival megfűszerezve, hogy maga Mando is tiszteletét teszi a játékban.

Az első 1-2 napban a játékosok természetesen még örültek is ennek az újdonságnak. Egy ilyen erős szereplő megjelenése csak tovább fokozta az amúgy sem túl eseménymentes meccseket. Ám ahogy mi is írtuk, gyakorlatilag egy két lábon járó aimbotként viselkedett a közösségkedvenc fejvadász.

The mandalorian sniped me before the game even started :c
byu/xZ888Zx inFortNiteBR

 

Ahogy egyre többen próbálták ki a játékmódot, hamar kiderült, hogy az Epic Games talán még túlzásba is esett. A fenti rövidke videó tökéletesen szemlélteti is ezt, a játékos gyakorlatilag még le sem ért a talajra, de a fejvadász máris leszedte repülés közben.

Akármennyire is szeretjük a Star Wars egyre ikonikusabb karakterét, örülünk, hogy az Epic Games szombat hajnalban végül beadta a derekát és Mando kapott egy combosabb nerfet. Nem árt azonban sietnetek a Beskar esernyő megszerzésével, hiszen február 9-én távozik a játékból a Mando’s Bounty LTM!

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×