A Huntsman V2 Analog billentyűzet a Razer új, csúcskategóriás Analog Optical Switches (analóg optikai) kapcsolóival rendelkezik, amelyek a teljes körű konfigurálhatóság és a kétlépcsős működtetés révén nyitja meg az utat a legpontosabb irányítás előtt a játékokban.

A Razer™, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája (hongkongi értéktőzsde részvénykód: 1337) a mai napon bejelentette az új Razer Huntsman V2 Analog termékét – egy funkciókban gazdag billentyűzetet, amely a Razer legmodernebb kapcsoló-innovációját képviselő Analog Optical Switches (analóg optikai) kapcsolókkal rendelkezik.

Az analóg bemenet bevezetésével végre a PC-n folytatott játék során – kontroller használata nélkül – is elérhető az igazi teljes tartományú, irányított mozgás. A játékosok mostantól a játék teljesen új dimenzióját nyithatják meg azáltal, hogy minden egyes billentyűleütést milliméterpontossággal állíthatnak be és programozhatnak.

Bemutatkoznak a Razer Analog Optical Switches (analóg optikai) kapcsolók

A Razer Analog Optical Switch kapcsoló nemcsak a billentyűzetkapcsoló-technológiát forradalmasító fejlesztés, de a páratlan játékélmény elérésének kulcsa is. Az egyedülálló újítás három összetevőt ötvöz: az analóg bemenetet, az állítható működtetést, valamint a kétlépcsős működtetést.

  • Analóg bemenet: Az analóg bemenet a simább, kifinomultabb irányítás és manőverezhetőség érdekében egy analóg joystick bemenetét emulálja. Ez a fortélyos megoldás megszünteti a nyolcirányú WASD mozgás jelentette korlátokat, és valódi 360 fokos mozgást tesz lehetővé, amely a kifejezetten kontrollertámogatására optimalizált műfajokban előnyös – például a harmadik személyű játékokban, a multiplatform lövöldözős címekben, a versenyjátékokban, és a járműszimulátorokban.
  • Állítható működtetés: A játékosok emellett finomhangolhatják és beállíthatják az egyes billentyűk működtetési pontjait, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek bármelyik játékstílushoz; a gyors iramú játékokhoz szükséges 1,5 mm-es szélsebes működtetéstől egészen a hosszabb, akaratlagosabb billentyűleütéseket jellemző teljes, 3,6 mm-es működtetési útig.
  • Kétlépcsős működtetés: A kétlépcsős működtetés révén egy gombnyomással két előre beprogramozott funkció aktiválható, amelyek két eltérő működési ponthoz vannak beállítva. Lényegében billentyűleütésenként dupla funkcionalitást kínál, és alkalmas a játékokban az összetett kombók aktiválására – például egyetlen gombnyomással lehet elővenni és eldobni egy gránátot.

„Folyamatosan élen járunk a gamer billentyűzetkapcsoló-technológiák fejlesztésében. A többkörös tesztek és a közösségünkkel együtt végzett kutatások révén egy teljesen új kapcsolót terveztünk, amely eddig soha nem látott játékélmények előtt nyitja meg a kapukat.” – nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának alelnöke. „Az új Razer Analog Optical Switch technológiával a játékosok mostantól teljes mértékig kihasználhatják és kiaknázhatják a PC-s játék előnyeit, hogy megtapasztalják az abszolút irányítást.”

közkedvelt Razer Optical Switches (optikai) kapcsolók alapján megalkotott Analog Optical Switches kapcsolók az egyes gombok működtetéséhez a fény sebességét használják. A Razer Analog Optical Switches kapcsolók figyelik, hogy mennyi fény halad át a kapcsolón, és lehetővé teszik a billentyűzet számára, hogy az érzékelje, milyen mélységig lettek lenyomva az egyes gombok. Emellett a hagyományos mechanikus kapcsolókhoz képest kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, fém érintkezőkre pedig egyáltalán nincs szükségük – kizárólag tiszta fényre. Mivel nincsenek kopó fizikai érintkezések, ezen kapcsolók könnyedén elérhetik az akár 100 millió billentyűleütéses élettartamot is.

Közösségi alapokra helyezett fejlesztések

A Huntsman család legújabb tagjaként a Razer Huntsman V2 Analog megkapta a Huntsman Elite közösség által kért fejlesztéseket, miközben megőrizte a közönségkedvenc formát és a digitális tárcsával ellátott médiavezérlő gombokat.

A közkívánatnak eleget téve az eszközre strapabíró és texturált bevonatot biztosító doubleshot PBT billentyűsapkák kerültek, és egy további testreszabási lehetőségeket nyújtó, szabványos alsó sor is helyet kapott. A Razer a dupla fröccsöntéses eljárás használatával a legtöbb billentyűzet esetében alkalmazott, hagyományos ABS műanyagból készültnél tartósabb billentyűsapkákat hozott létre. Ezek a doubleshot PBT billentyűsapkák számtalan regionális kiosztásban is elérhetők lesznek, beleértve az Egyesült Királyságbeli, a német, a francia, a skandináv, az orosz, a spanyol, és a japán billentyűzetkiosztást is. A Razer emellett további testreszabhatóságot kínál a külön megvásárolható PBT Keycap Upgrade Sets (PBT billentyűsapka frissítőkészletekkel), amelyek Classic Black, Quartz Pink, Mercury White vagy Razer Green színekben érhetőek el.

Az új Huntsman V2 Analog billentyűzet emellett továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségeket is kínál. A megnövelt sokoldalúság és kényelem érdekében a billentyűzet egyetlen fonott kábellel működik, míg egy második kábel lehetőséget ad az USB 3.0 pass-through csatlakozásra. A csomagban megtalálható adapter segítségével a felhasználók az USB Type-C és az USB 3.0 Type-A között választhatnak.

 

Játék Chroma integrációval

A Huntsman V2 Analog készen áll arra, hogy a tökéletes RGB Chroma harcállomás részévé váljon. Az elődje nyomdokaiba lépő billentyűzet az alsó világításnak köszönhetően minden oldalról ragyog – beleértve a most már keret nélküli, mágneses plüss műbőr csuklótámaszt is.

A játékosok a Razer Synapse 3 szoftverrel akár 16,8 millió színlehetőség közül választva szabhatják személyre a különféle fényhatásokat. Az in-game (játékon belüli) Razer Chroma fényhatások már számos népszerű címbe integrálva lettek, lehetővé téve egyebek közt az oktatóanyagok bemutatását, vagy a játékmenetre reagáló dinamikus effektusokat.

A Razer Chroma élmény a még inkább magával ragadó vizuális visszajelzések érdekében más eszközökre is kiterjeszthető. A Razer Huntsman V2 Analog tulajdonosai eszközüket összepárosíthatják más, Razer Chroma-kompatibilis termékekkel, de akár otthonuk okos világításával is szinkronizálhatják a Razer Chroma Philips Hue® integrációjának köszönhetően.

Az új Analog Optical Switches kapcsolók, valamint a fejlesztések széles skálája révén – amelyek a doubleshot PBT billentyűsapkáktól a modernizált csatlakozási lehetőségeken át a teljeskörű Razer Chroma integrációig terjednek – az új Razer Huntsman Analog minden idők legfejlettebb, legsokoldalúbb és leginkább testreszabható Razer billentyűzete.

A HUNTSMAN V2 ANALOG-RÓL

  • Razer™ Analog Optical Switches kapcsolók
  • 100 millió billentyűleütéses élettartam
  • Testreszabható Razer Chroma™ RGB háttérvilágítás 16,8 millió színlehetőséggel
  • Razer Doubleshot PBT billentyűsapkák
  • USB Type-C -> USB Type-A általakító
  • USB 3.0 pass-through
  • Alsó világítás
  • Mágneses plüss műbőr csuklótámasz
  • Többfunkciós digitális tárcsa 4 médiavezérlő gombbal
  • Szabadon programozható gombok on-the-fly makrórögzítéssel
  • Hibrid eszközmemória – akár 5 billentyűkiosztási profillal
  • N-key rollover anti-ghosting funkcióval
  • Gaming mód opció
  • Fonott szálas kábel
  • 1000 Hz Ultrapolling
  • Matt alumínium felső lemez

További információkért kérjük, látogass el ide.

ÁRAK ÉS ELÉRHETŐSÉG

A Razert Huntsman V2 Analog fogyasztói ára 269,99 euróra rúg, azaz 96 ezer forinttól lehet majd megvásárolni a boltok polcairól.

/Forrás: Razer sajtóközlemény/

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×