Bizonyára igen jó évet zárt a Genshin Impact fejlesztőcsapata, a miHoYo. Sikerült szerezniük pár hiánycikket, amit majd odaajándékoznak az alkalmazottaknak.

Az utóbbi időben az egyik legnagyobb beszédtéma a gamerek körében a hatalmas készlethiány, ami különösen érinti az RTX 3000 szériás videokártyákat, valamint a PlayStation 5 konzolt. Nem is olyan rég valaki egy BMW-be épített bányászgépet, hogy bosszantsa azokat, akiknek nem jut kártya, mások pedig PS5-öt zúznak szét, csak úgy poénból. Miközben még mindig vannak olyanok, akik csak áhítoznak a konzolokra és videokártyákra, a miHoYo jópárat felhalmozott belőlük.

A miHoYo épületében halomban állnak a Switch konzolok, RTX 3070 kártyák, Apple iPhone-ok és PS5-ök.

A fejlesztők tavaly szeptemberben jelentették meg a Genshin Impact JRPG-t, amikor nagyon hamar ért el óriási sikert a játékosok körében, nem csak Ázsiában. A rendkívül nagy sikerrel valószínűleg hatalmas bevétel is járt, így megengedhetik maguknak, hogy egy rakás értékes terméket osszanak ki az alkalmazottaknak a holdújévi ünnepség alkalmával. Kína és a világ számos közössége idén 2021. február 12-én ünnepli a kínai újévet.

Bele sem merünk gondolni abba, hogy mekkora lehet az összértéke a képeket látható holmiknak. Az viszont biztos, hogy nagyon jó érzés lehet most a miHoYo alkalmazottjának lenni.

Te örülnél, ha a te céged is hasonló ajándékokkal lepne meg téged?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×